Neviem, komu sa zdoverit, tak pisem sem, moj muz je bohaty, ja som nezamestnana, obcas si kde co privyrobim brigadami, ale nedari sa mi najst normalne zamestnanie, mam strechu nad hlavou, mam co jest, ale na vydavky typu kozmetika, lieky- mi davaju moji rodicia. Neviem, co mam robit, nikto z jeho znamych a kamratov by neuveril, ze on je takyto, kamarati ho zboznuju, najhorsie je, ze kwd som sa dnes o tom bavila s mojim dospelym synom, tak mi povedal - mami, ale co vlastne chces, ved mas kde byvat, atd. a robotu by si si mohla usilovnejsie hladat...takze ani deti mi stranu nepodrzia. Na dovolenky ma vezme, aj saty mi kupi, ked ma dobru naladu, ale ja by som chcela, keby mi tak mesacne dal 100 eur, ze tu mas len tak...naco su mi znackove saty, ked chodim nacierno mhd...
Moj muz zaraba vela a mne nic neda
Zacali sme uplne od nuly, az v poslednom case sa mu zacalo darit, jeho otec je k jeho mame taky isty, kazdy ma svoj prijem pre seba a svokor veru svokre nic nekupi, takze viem, ze toto ma muz z domu, rozmyslala som nad nejakym spolocnym sedenim u psychologa, ale moj muz by nikdy neriesil svoje sukromie pred inymi, rozmyslam teda, ze sama by som zasla, mozno by mi dal nejake mudre rady, vlastne donedavna som ani netusila, aky ma prijem moj muz, zistila som to uplne nahodou, a to tu ani nechcem pisat, ako skromne sme zili, kym som na to neprisla. Teda skromne- ja a deti. On nie.prosim vas, nepiste, ze vymyslene, je to desne
nechcem byt zly prorok, ale, aby to neboli milenky, lebo si to neviem predstavit tolke peniaze a nedopriat manzelke nic, fakt desive a smutne. Ako dlho ste spolu? bl taky vzdy?
Naco by som si vymyslala, citim sa ako chudera, mame spolu nadherne deti, staram sa o domacnost, po veceroch som nikdy nemala zalubu chodit, proste putka ako vysita... Kebyze poziadam o vyzivne, tak ma znenavidi a ja som si uz za tie roky vytrpela dost pri nom. Kde tie peniaze dava? Zije si nadstandardne...co ja viem, ani radsej nechcem vediet, je podnikatel, nemam prehlad o tom, kde travi cez den svoj cas...
Neverim, je to blbosť z mnohých dôvodov. Ale aby si nepovedala že tí krivdim, tu máš radu- požiadaj súd o výživné.
hm a co akoze s tými peniazmi robi? cpe do vankusa? na veceru, na dovolenku ta aspon vezme? to je dost primitivny argument, ked niekoho milujem, chcem mu dat co najviac hadam, nie? to akko dlho takto fungujete
a ja ze vreckove dostavaju len decka, nie partneri... ved predaj saty, ked su ti nanic...
Vymyslené
Raz som mu to navrhla a povedal mi, ze nie som jeho dcera, aby mi daval vreckove.
uff 6-7 tisic eur mesacne? ááááá, tak tomu nerozumiem, to by ti mal dat aj 2000 eur :p a rozpravala si sa s nim o tom, ze preto je taky drzgros?
Niekedy 7, niekedy 6 tisic