Pekny den prajem,
uz dlhsi cas ma trapi problem. S priatelkou sme skoro 5 rokov, a samozrejme ze spolu aj zijeme sexualne. Ale problem je nasledovny. Sex je velmi velmi kratky. Ked ideme misionara, tak parkrat zasuniem(6-10x) a je to. Ked skusame na konika, tak je to nieco podobne. Toto su asi dve polohy ktore praktizujeme, pretoze ine ani nestihneme spravit, a ani pri tych dvoch sa to neda uzit. Partnerka nezazila ani raz orgazmus pri sexe, ale vlastne ani si ho nikdy poriadne neuzila, kedze je to rychle. Som dost z toho nestastny, lebo ked sa ona zacne dostavat do toho ja uz davno som hotovy. A takto je to na pravidelnom poriadku, pocas tych 3 a tristvrte roka, co spolu sex. zijeme. Ona povie, ze jej to neprekaza, ale isto jej to prekaza. Podla mna sex so mnou az tak rada nema, i ked vzdy povie inac.
Sex a frustracia
Ty sa hrozne podcenujes.
to skoricova: no tak by sa to mozno dalo, ale obavam sa toho, ze kym by sme cakali nato, ze budem schopny sexu, tak partnerku prejde aj chut :/
Tak veď nech ťa prvýkrát urobí pusou, a potom o chvíľu môžte naostro :) isto to pomôže.
Tak masturbujem dost, ale tiez to nepomaha, skusal som aj nemasturbovat, lebo mi niekto dal radu, ze mozno je to v tom. Druhe kolo nerobievame, ale chcel by som. Ale priatelka uz nato nema nejak chut, vsak sa jej ani necudujem, ved ktora by mala, pri takom vykone aky podavam :/. Castejsie robievame oral a prstovanie ako sex, pretoze to si uzije viacej ako ten sex. K tomu sexu sa nedostavame az tak casto. Este stastie, ze som jej prvy aj ona moja prva, pretoze keby mala nejakych partnerov predomnou, tak isto by ma uz vymenila(si myslim). Ved ktora by ostavala s takym, ze ano?
Ja mám podobný problém a predohra a masturbácia nepomáha. Tiež ma zaujímajú nejaké rady aj keď určite nato vplýva aj stres a depresia.
A čo oral a predohra? Určite jej to vadí ale nepovie tí to. V posteli sa treba hrať a maznat.
Musis zacat masturbovat, aby si viac vydrzal.
Tak si dajte chvíľu na to druhé kolo :) mal by si vydržať viac, nie?