Preco je podiel takych vztahov, ze "dvadsiatnicka" je vo vztahu so "styridsiadnikom" ?
Resp proste 18-25 na 30-40, alebo podobne, blizsie nespecifikovany rozdiel ?
Bolo by vynikajuce ak by sa k tomu vyjadrili hlavne mlade baby co vidia na starych muzoch nieco :-)
Samozrejme nech napise cokolvek hocikto, ved mame slobodu prejavu..
Nic tym nesledujem, len ma to zaujima :D Akym smerom sa ubrat na moje 30. narodeniny :D
Co vidia mlade baby na starych muzoch ?
zblbla ho, asi bola dobra v posteli ;-)
Ale potom bol on idiot, ze jej prezradil, aky ma prijem :D
Inak by vedel zjednat zlavu, to mate tak, ako minule, som isiel do rakuska, pohoda klidek tabacek a tam nejaky divny typek, ze rumun a kinder kinder drei kinder a vzdy usudzuju podla toho, kolko mam v penazenke :D a tak ked idem na velky nakup, tak tam nebudem mat asi 4 eura, ze mu polovicu dam, taňe ? :D
Ak ma clovek 20 eur, oni chcu 10 :D som zvedavy co urobi, ak vyberiem "šek", ci mi polovicu uhradi, fakt to urobim a hned zajtra :D
uznam, ze bola proficka
Lost, mozno sa nema cim inym pochvalit, to nemyslim teraz v zlom, ale mozno je to tak, co ty vies. Ludia potrebuju uznanie.
Jedine na slovensku podla mna :)
inac,
"hoci uprimne, nepoznam uspesneho cloveka, ktory zverejnuje svoj prijem ;DD"
presne - podla mna, ked uz niekto musi s tym von, tak ako keby sa chcel presvedcit, ci je to dobre, alebo ci byt este lepsi, alebo proste musi to mat nejake divne pozadie.. Alebo proste nieco s tym sleduje, minimalne reakcie ludi, ale nechapem naco sa s tym chvalit :) ved aj keby mam akykolvek prijem, resp. akykolvek "nadpriemerny" (tj hoci co i len o jeden cent viac ako priemer), a niekomu to mam hovorit, hm, no neviem naco :D i ked zase ak sa niekto priamo spyta, zase to je ina situacia.. uplne ina.. alebo neviem :D ale stale mam pocit, ze je tam iny umysel, ako ciste len surovo zdelit informaciu..
lost, myslim, ze uz nie, lepsi nadpriemer