Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako schudnut na bruchu

Príspevok v téme: Ako schudnut na bruchu
steelseries

Zdravim, mam 19 a chcel by som schudnut na bruchu. Problem bol vtom ze som mal cely den posunuty teda obedoval som cca o 6 a veceral som cca o 10-11 pretoze az vtedy namna prisiel hlad, kvoli tomu som pribral na bruchu. Cvicim brusaky, snazim sa kazdy den ale nejak to velmi nepomaha. Tie vnutorne hodiny sa mi uz podarilo napravit, teda maximalne ze nieco zjem do tej 9 potom uz nie, malo by to zabranit aby pribudli dalsie kila no teraz je treba tie co uz tam su zhodit, vedeli by ste mi poradit nejake ine cviky + ako upravit stravu? Dakujem

steelseries

@Magy: Diky, mohol by si mi este napisat nejake konkretne potraviny ktorym sa vyhybat a ktorym nie? napr. viem ze banany radsej nie atd. ten glykemicky index je zaujimava vec, precital som si o tom clanok a je zaujimave ako telo funguje

Magy

cviky - brusaky su fajn, pokracuj a rozhodne neprestavaj. doporucujem aj zajst do nejakeho fitka a skoro v kazdom je nejaky trener alebo instruktor, zopar cennych rad a postupov sitych priamo na telo dostanes zvacsa zadara, alebo za fakt nizku cenu.
strava - vela vlakniny, pomalych sacharidov, bielkovin... obmedzuj tuky a lahke sacharidy. (doporucujem si dat do googlu hladat vyraz "glykemicky index" a vela pochopis aj z toho.