Dobrý deň, je možné ukončiť SŠ v 3. ročníku keď už mám 18? Ide o 4-ročný odbor. Ak je to možné tak ako mám proste ísť za riaditeľom alebo to poslať nejako písomne? A je možné odísť zo školy až koncom jedného ročníka (čiže posledného júna) alebo kedykoľvek v priebehu šk.roku? Na tento krok mám naozaj vážne dôvody. Prosím seriózne odpovede tých ktorí o tom aspoň čo to vedia. Ďakujem
Ukončenie SŠ v 3.ročníku
vydrzala si 3 roky, zvladnes aj posledny rok, ved ak to ukoncis tak co budes potom robit? hladat si pracu budes mat o 1000krat tazsie,
Vybav si invalidny dochodok:D Ked nevies ako na to, poradim ti, ako v sebe vyvolat schizofreniu, z ktorej sa dostanes, ale dochodok budes mat:D Pamataj, dobra rada nad zlato.
Presne tak, ser na skolu, totalne nezmysly a mne sa sniva, ze som necital povinnu literaturu az sa cely spotim:D
Môžeš odísť kedykoľvek. Ale tým pádom si bez vzdelania. Čo je take dôležité že kvôli tomu nemôžeš dokončiť školu? Ak môžeš tak si vybav individuálny študijný plan alebo prerus štúdium.
Môžeš odísť kedy chceš a riaditeľa informovať nemusíš, jednoducho sa dáš vyhodiť:-)