Ahojte....chcela by som sa vás spýtat, čo mam robit?
Som s priatelom uz 4 roky, ale on stále este studuje na VS a ja pracujem. Bojím, sa čo bude a či nečakám zbytočne na neho. Som trochu zmetena. Poradte co mam robit?
Čakanie...
Prepáč, ale mám dojem, že od neho očakávaš trochu veľa. Čo tak trochu pochopenia? Je jasné, že keď študuje tak prichádzajú do úvahy jedine nejaké brigády a to je tak jedine na nejaké kultúrne vyžitie zárobok.
Neviem či si staršia od neho a očakávaš už nejaký plnohodnotný vzťah aj s bývaním, alebo ako to je. Ale treba sa trochu vcítiť do toho druhého. Lebo po škole mu tiež môže trvať dlho kým nájde adekvátne ohodnotené pracovné miesto a na druhej strane.....tebe sa tiež može stať, že ostaneš nezamestnaná, myslíš, že tvoj priateľ bude v tom prípade tiež premýšlať nad rozchodom?????? Peniaze sú veľa , ale nie všetko.
mnooo ved to,ze ked studuje, tak nema vela penazí a nemozme íst skoro nikam..:-(...uz sme sa o tom rozprávali, ostala som pri nom. No trápi ma to. Nechcem sa rozíst s ním, no budem čakať este minimálne 3 roky nato.
Pohovor si s nim o tom, nie s nami. My nevieme ako to s tebou mysli. Ale kym studuje, neda sa ratat s vela vecami, jedine, ze by bol extra talent a stihal zarobit peniaze popri skole, aby ste sa mohli osamostatnit alebo ak by si ty vedela pokryt vydavky zo svojho platu.