Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamaratsko milenecky vztah ?

Príspevok v téme: Kamaratsko milenecky vztah ?
Carellova

Caute,

nedavno som tu uz pisala o svojom kamaratovi a ako sa to vyvija ael teraz to chcem vsetko zhrnut.

Takze vidime sa ked to ide kazdy den. Travime spolu vela casu, stale sa dobre zasmejeme pokecame ....
Na verejnosti sa nebozkavame, sem tam sa jedine chytime za ruky alebo obijmeme len tak ked cakame na autobus alebo co.
Ked sme u neho doma, prespavam tam niekedy, alebo len tak po skole...tak vtedy sa bozkavame tulime k sebe atd.... Dokonca sme sa uz dostali aj k ruke a oralu...
Ja by som chcela aj nieco viac, lebo ho lubim a tak, ale on vravi ze by sa citil divne ze akoby ma zneuzil a ze nechce ma do nicoho tlacit. Ale mne to nevadi. Ja to neberiem tak strasne tragicky... Asi som divna ale ak niekoho nelubim, spat s nim nebudem ale ak ho lubim a je mi snim prijemne, nemusi tam byt oficialny vztah na to....

On nechce vztah. Ze jemu je dobre takto. Nechce riesit tie veci okolo vztahu. Ale vravi ze ked si niekoho bude hladat, nebude hladat lebo vie ze som tu ja a je mu somnou dobre a vztah somnou by mal zmysel.
Ja teraz ale neviem ci je to vztah neoficialny alebo ako to je ...

Viem ze bude vela z vas pisat ze ma chce len zneuzit a tak, ale poznam ho a ma respekt aj pred mojimi rodicmi a viem ze by to nespravil...

Chcem len vediet, ci z toho raz bude oficialny vztah. Nepotrbujem drzanie sa za rucicky a na facebooku mat vo vztahu... To urcite nie... Chcem len aby to bolo medzi nami pekne... Teda ako teraz az na to, ze nebudem len jeho kamaratka ale priatelka....

Dakujem !

Carellova

ahojte....

Takze ano sme stale spolu
uz sme si povedali ze niesme len kamarati a ze sme v istom druhu vztahu a uz ide len o to ze to nieje oficialne
zatial je to taky nas neoficialny vztah....
Viem ze to mozno znie divne ale je to pekne :)

Mimulus

kkaffik velikánska pravda :) No na druhej strane ak niekto ľúbi tak ho ťažko presvedčiť aby neľúbil! Ak je niekto len kamarát tak je len kamarát - idem s ním na pivo, pokecám a zabávame sa, ak je niekto priateľ pozná ma, je to jediný človek pri ktorom môžem plakať a ak k nemu prídem tak ako keby som prišiel domov. Ja osobne mám takú filozofiu zamilovaný môže byť človek aj tisíckrát ale skutočného priateľa nemusí nájsť ani raz. Nikdy by som kvôli zamilovanosti neriskoval skutočné priateľstvo!!! A ak niekoho milujem tak ho jednoducho milujem a ak on mňa nie tak jediný spôsob ako ho nestratiť je priateľstvo :)

kafe

píšeš "..ja by som chcela niečo viac.." tak konečne pochop, že ON NIE. Veď ti ti otrepáva o hlavu už večnosť.

Ďalej, veľmi správne konštatuješ "ak niekoho NElúbim, spať s ním NEbudem.." A teraz si prosím streľ facku, aby si už konečne začala vnímať: on s tebou spať NECHCE pretože ťa NEľúbi a pretože by sa cítil ako posledné hovädo spať s nejakou ženskou len preto, lebo sa mu pchá do postele (a či je ona zaľúbená, je úplne jedno) . Nebere ohľad na teba, to nie kvôli tvojim citom či necitom, sa sexu bráni. Stále to nechápeš? Jednoducho existujú aj chlapi, čo k sexu potrebujú city a v jeho prípade tam žiadne city k tebe nie su.

Aj tak si myslím, že to čo ti hovorím nepochopíš a jednoducho ti to nedocvakne.

penazenka 9

prestaň s ním spávať a všetky tie intímnosti. povedz, že nejak to už nepotrebuješ, že ti to vyhovuje aj bez toho :) vydrž to tak nejaký čas, a potom sa nám sem ozvi :D

slnecnica

Ja som si týmto štýlom pokazila kamarátstvo. On sa zamiloval, chcel viac, ja nie. Celé sa to skončilo dosť nepríjemne, pohádali sme sa, ovplyvnilo to aj pohodu v celej našej partii

Maoam

Lebo mam z toho ten dojem, ze Carellova je typ baby, ktora je moc citliva na takyto typ vztahu. V tom zmysle, ze aj ked nebude chciet a bude sa silou-mocou tomu branit a bude si mysliet, ze to berie cool a nema s touto formou vztahu problem, aj tak sa sklame a velmi ju to zrani, ked sa ukaze, co ten chalan sleduje.
Nemusi to byt ziadny zly chalan, ale myslim, ze Carellova utrpi neprijemne sklamanie, o dva mesiace to mame tu.