Zo vzťahu do vzťahu

Príspevok v téme: Zo vzťahu do vzťahu
seidi

Má niekto skúsenosť klin sa klinom vybíja? T.j. zo vzťahu do vzťahu? A klaplo to? Počúvam dosť často že je žena citovo vyprahnutá zo vzťahu po rozchode a nemá čo ponúknuť a mala by si dať čas pre seba. Ale čo keď práve vtedy sa objaví niekto zaujímavý? Rozišla som sa s priateľom po 4 mesiacoch, vie prečo som sa s ním rozišla, v kľude sme sa o tom porozprávali, z mojej strany som urobila všetko čo sa dalo pre vzťah. No stále ma kontaktuje a nechce sa má vzdať. Musela som si zablokovať volania od neho. Zoznámila som sa však s niekym novým, sympatickým, len obávam sa ešte reakcií mojho bývalého, aby neurobil nejakú hlúposť. Pretože počas vzťahu bol dosť žiarlivý.

seidi

pan d - mhh ale to skôr toho druhého odradí keď je človek moc doterný a nie opak, keď raz niečo vyprchá, ten oheň sa už nerozdúcha. Tak to si mal peknú výdrž 2 roky.

pan d.

Tak to moze potrvat aj rok, kym si to uvedomi. Ja neviem, mozno to bude od veci, ale drobni podnikatelia su strasne zadlzeni. Na SLovensku sa v malom a asi ani vo velkom neoplati podnikat.
Ja som rozvedeny, mne to trvalo dva roky, kym som ju prestal otravovat, ale keby si nasla ineho, tak by som zuril jak madman.

seidi

pan d. - ďakujem za príspevok. Len on bol psychicky zle na tom už počas nášho vzťahu, má dlhy, spomenul už aj samovraždu, možno to teraz vyznie hrubo ale ja nie som matka tereza, ja som sa snažila a ťahala som ho (to je na dlhšie).. no povedala som si dosť, ja som mu vysvetlila vsetko, nerozisli sme sa v zlom vie presne preco. Len neskôr mu to docvaklo a zacal sa snazit ked je uz neskoro. Presne to som myslela ze je fer mat jedno ukoncene a potom sa pustat do noveho len to ze ten cas .. kolko..

pan d.

Rozchody su smutne. Daj si pozor, aby si ho nezlomila aj psychicky. Podla mna by si sa nemala ponahlat najma kvoli byvalemu. Najprv nech je to poriadne ukoncene atd. atd.

seidi

rado333- tým som teraz nechcela napísať, že sex je nenormálny, to nie :-)myslela som tým našu éru mladých, kedy sme sa chodili baviť na diskotéky, pili, flirtovali, túlali sa nocami bez toho aby sa baby obávali chalanov či kamarátov že ich pri prvej príležitosti pretiahnu, ako je to teraz.

seidi

isabella - z mojej strany city už nie sú, skôr strach a obava z neho, lebo ma stále kontaktuje. A dúfam len že časom ho to omrzí. Ďakujem za tvoj príspevok, ten mesiac ako píšeš je tak o.k., ale asi aj záleží od toho aký dlhý bol ten vzťah a aká veľká láska to bola. U nás bol dobrý akurát tak 1 mesiac a zvyšné tri sa to naťahovalo .. ja som vedela že to nebude dlho trvať a pôjdeme od seba.

isabella

moze to vyjst, je blbost, ze by bola uspesnost dalsieho vztahu podmienena tym, ake obdobie od posledneho rozchodu preslo, podstatne je len to ci tam este je citovy vztah k ex, alebo nie je, ja som bola rozidena nieco vyse mesiaca ked som zacala s manzelom