samanta preboha..:(
vzdy som si myslel,ze bulimici sa prezieraju doslova a potom vracaju,vidim,ze to tak teda byt nemusi,ze vlastne ..on tiez ..vlastne,on to ma tak ,ze ...napriklad zjedol cely obed normlane,nesiel na wcko,nic...az potom na malu ..a potom zase na druhy den siel hned po jedle ..a predtym (!!) bol tiez ..pred jedlom .nenasla som unho ziadne prehanadla,ani nic podobne,nikdy ..a nic som nespozorovala nikdy za tie roky vztahu,len proste ,ze je privelmi chudy,az nechutne niekde :(
napriklad mu vidno kosticky :( to je nechutne celkom aj pre mna ..ale on podla mna stale chudne..on jednoducho ,co je mastne tak to je nerad je,ale akoze " da si " ,neviem..ale v poslednej dobe mame take obdobie,ze sme boli spolu casto aj v noci a cez dni,lebo inokedy sme chodievali len tak vonku ( tak to nezistite ) ,ale teraz,kedze sme spolu casto aj osamote doma,tak si to hned vsimam taketo nieco ..alebo napriklad v restike -to iste -zjedol celu pizzu ..a okamzite bezal na wcko ..ani nestihol dojest ..to mi bolo priserne podozrive ...
a vratil sa za dlho,asi za 10 minut az ,a bol bledsi a spoteny ..ale samozrejme dal si zuvacku do ust ,aby nebolo nic citit ...
a je pravda,ze to nemsrdi ??ked sa vyzvracia ?ani z ust nepachne vtedy ???lebo jemu nepachne,len tak ako vzdy,trosicku,ale to nieje zvracanie a takmer vzdy,co mi celkom aj na nom vadilo mal zuvacku ..a tvrdil,ze preto,aby u nepachlo z ust,ale nerozumiem,preco ?...
mozno sa to predo mnou snazi zatajit,ze ma bulimiu,ale nikdy by to predo mnou nepriznal
POZNAM HO ,viem,ze to predo mnou nikdy neprizna,on nevie totiz ,ze ma obrovsky problem ..
a najlepsia sranda je na tom to,ze ..kked mu vsetci dohovarame ,aby viac jedol,tak
niekedy ma zravku,zase ..zje az cipsy,aj vsetko ..a vtedy nejde na wcko ..
ludia,ale vazne sa da zvracat do zachodu uplne ticho ???uplne potichu ?lebo on je niekedy na wcku uplne ticho ..
mozno sa snazi obmedzovat to zvracanie pri mne,ale nedarí sa mu to ..aspon dvakrat do dna ide po jedle na toaletu hned...
a chapete nechcem uplne tesne stat za dverami,aby nahodou ma tam nenacapal,to by som asi nezniesla taku hanbu,ze ho na wcku spehhujem ..ale nerozumiem tomu,na co sa zamyka ?ked sme v dome len my dvaja a ja mu nepojdem na toaletu ???
no rozumiete ?ja nie ..ale na toto sa ho spytam aspon ..ale urcite si najde zase nejaku vyhovrku geniálnu...ze zabudol,alebo co...
nveiem,som z toho na nervy totalne ..
a mam taky pocit,ze ..niekedy ho natahuje na zvracanie " len tak " ,napriklad,ked som bola hore v izbe a on bol dole v kuchyni ,siel mi nachystat caj,tak som pocula,ako ho napina na zvracanie ,a ked som zisla dole a spytala sa,co sa deje,tak povedal,ze nic ..ze sa mu len grglo ..
nechápem uz nicomu ..nemozem sa ho predsa spytat " hej ty ,zvracas po jedle ?si chory,ci ?"
chápete ..cele zle totalne ..
neviem,ako mam toto vyriesit,od vikendu len placem ..a prritom mam tazke dni aj bez toho,a neviem,co mam robiť ....ako to mam,preboha zistit ?ked sa zamkne,tak ho nemozem nacapat ...alebo to spravim tak,ze schovam kluc od kupelne a normalne mu tam vtrhnem,ked pojde ,hned po toalete na wcko...normalne kaslem na to a pojdem tam vtrhnem,inak pravdu nezistim ..:( lenze zase mozno on si bude davat vtedy pozor,ked tam ten kluc nebude ..boze,ludia co mam robi ?:( narovinu s nim hovorit nemozem ,pomozte mi,som v zufalstve