ma niekto skusenost?
Raspberry vital
Mirka, ako sa hovorí, múdry sa poučí z chýb ostatných, hlupák zo svojich .. či tak nejako :D
takk aj ja som si to kúpila a poviem vám nekupujte, ale hovorí sa že človek sa musíí naučiť na vlasných chybach ale prečo radšej sa učme aj na chybách druhých takže NEKUPUJTE TO !! nepomáha to
nepochopím,však tu čítate, že je to strata peňazí a vy si to aj tak kúpite?! :DD to už aké dokážu byť ženy naivné a lenivé?! a očividne aj prachaté, ked nemáte kde inde dávať peniaze :D
V piatok mi to doslo po 2 mesiacoch napisem:DKed nie tak im to hodim do hlavy a peniazky mi vratia:D
Skúšala som tento prípravok a vobec to nezaberá. Neschudla som ani kilo skôr mám pocit že som s toho pribrala ešte viac. Berem ich cca 2 mesiace. Je to celé len podfuk
no tak vam treba:-D
No napriek tomu že to veľmi dôveryhodne neznie objednala som si to a dnes mi to prišlo tak uvidíme,čo to spraví aj ked veľmi tomu neverím ale nádej umiera posledná :D
ludia ja som si to tiez objednala a si myslim ze som spravila hlupost, nakolko to uz beriem pomaly tyzden stravujem sa oddelene, cvicim pravidelne a este ziadny vysledok, a potom som este urobila dalsiu chybu ze som vyhodila aj obal v com to bolo poslane takze nemozem to ani poslat naspat, takze dobra rada pri objednavani budte pozorni a vsetko dokladne precitajte s pozdravom Nika:O)
www.topcaralluma.com toto isté majú a tie isté fotky v reklame takže blbosť