Raspberry vital

lahko schudn

Určite nekupujte, pekny odzub!!!!! Pekne vyhodene prachy...ale tak mi treba ked som pohodlna a verim v take kraviny...ale pekne vonaju aspon neco za 21 € :-)

Mirka 755

takk aj ja som si to kúpila a poviem vám nekupujte, ale hovorí sa že človek sa musíí naučiť na vlasných chybach ale prečo radšej sa učme aj na chybách druhých takže NEKUPUJTE TO !! nepomáha to

M 25

nepochopím,však tu čítate, že je to strata peňazí a vy si to aj tak kúpite?! :DD to už aké dokážu byť ženy naivné a lenivé?! a očividne aj prachaté, ked nemáte kde inde dávať peniaze :D

majulicek

Skúšala som tento prípravok a vobec to nezaberá. Neschudla som ani kilo skôr mám pocit že som s toho pribrala ešte viac. Berem ich cca 2 mesiace. Je to celé len podfuk

Zaran

No napriek tomu že to veľmi dôveryhodne neznie objednala som si to a dnes mi to prišlo tak uvidíme,čo to spraví aj ked veľmi tomu neverím ale nádej umiera posledná :D

nika92

ludia ja som si to tiez objednala a si myslim ze som spravila hlupost, nakolko to uz beriem pomaly tyzden stravujem sa oddelene, cvicim pravidelne a este ziadny vysledok, a potom som este urobila dalsiu chybu ze som vyhodila aj obal v com to bolo poslane takze nemozem to ani poslat naspat, takze dobra rada pri objednavani budte pozorni a vsetko dokladne precitajte s pozdravom Nika:O)