Zapáchajúci výtok - prosím poradte!

Príspevok v téme: Zapáchajúci výtok - prosím poradte!
deniki

Ahojky, môj problém spočíva v tom, že už dlhšiu dobu mám zapáchajúci výtok...neviem v čom je problém...nemám žiadne iné problémy, nič ma nepáli, nesvrbí, nechodím často cikať...všetko OK. A tiež výtok je bezfarebný, úplne priesvitný, taký mazľavý....
Občas mám mykózu, ale len povrchovú, vo vnútri ma to nesvrbí, len na povrchu-zvonka, a vtedy to riešim canestenom, a hneď zaberie.
Ide o to, že ráno sa umyjem, a večer už mám na gaťkách ten zapáchajúci výtok...Myslíte, že je to na liečbu? Alebo sú takéto problémy u žien bežné a sú spôsobené inými faktormi a nie chorobou??

Ďakujem za múdre rady :-)

deniki

No nie, nebola, iné problémy nemám, len že mám ten hlúpy výtok, čo zapácha :-( A je priesvitný....veď také priesvitné výtoky sú normálne u žien nie?

alfa

No musi teda skusit lebo ja si tak cca 2krat a to tak malicko:) ale tak uz tam riadne toho nalozim :))) a ty si uz bola s tvojim problemom u gynekologa ??

deniki

Vieš čo ten canesten si musíš natierať tak 4-krát za deň, vždy po umytí a vysušení. Ja si ho tam natriem poriadne, aby mi ho gaťky nezotreli...:-)

Každému zaberie za inú dobu, mne stačí jeden - dva dni. Ale natierať musíš ešte aspoň týždeň aj po vymiznutí pálenia.

alfa

ja mam tiez problem s tym.. Len ja som zasa bez vytoku len vonku mam problemy... Prosim ta ten canesten ked pouzivas vonku ti zakolko zaberie ?? Alebo ako casto si to davas... Lebo mne nie a nie to prestat :(