Je moj priatel na peniaze?

Príspevok v téme: Je moj priatel na peniaze?
Sonik slonik

Chcela by som sa podelit o moju skusenost s niekym, kto ma na to mozno iny pohlad ako ja, lebo neviem ci je to skutocnost, alebo ci si len nieco nahovaram...Mam pocit, ze moj priatel na mne setri.Sme spolu dva roky, ale nikdy ma nepozval do restauracie si sadnut.vzdy ked to navrhnem, tak to aj sama zaplatim..naposledy som mala narodeniny, tak sme si boli sadnut na kebab..kedze obaja zijeme v uk..a ked prislo k plateniu, tak sa ma pytal kto plati?ja som myslela, ze to zaplati on, vsak som mala narodeniny...nikdy som od neho nic nedostala...a ked boli vianoce, tak mi kupil kavovar a nausnice z bieleho zlata a pocas vianocneho vecera sme sa pohadali a on mi povedal, ze nech mu to vratim na spat...tie dary...skoro som spadla zo stolicky...nakoniec sa to urovnalo, ale po pravde ja tie nausnice vobec nenosim, lebo mi to je uz hlupe ich nosit...teraz, az po dvoch rokoch mi kupil dovolenku akoze k narodeninam...a na moje narodeniny mi doniesol kyticu...to bolo cele...co som bola velmi prekvapena..za cele dva roky mi nepovedal a ani ja jemu, ze ma ma rad,alebo ze ma lubi...nikdy to z neho nevyslo von...ale on tvrdi, ze on sa so mnou chce zasnubit a byt so mnou...ja uz neviem co si mam o tom mysliet..ked sme spolu zacinali, tak mi raz povedal, co mi velmi urazilo, ze jeho frajerka bola najkrajsia zo vsetkych a ze mala take prsia, ze keby sa postavilo 10 bab do radu, tak ona mala tie najkrajsie...jeho byvala mala asi 4prsia, ja mam tak 1dnotky...strasne ma to ponizilo...ale nejako som sa cez to preniesla...neviem co si mam uz o tom vsetkom mysliet...

lost

hmm, aby 30 rocny povedal "vrat darceky" tak to je dost hardcore :)

mozno je len tak trochu EMO.. resp.. nedospel, ovladaju ho emocie..

tazko povedat, ci je lakomy alebo nie, tazko povedat, ono niekto ta moze pozvat aj kazdy den do restiky, ale da na to 100% majetku, a niekto ta pozve raz za 5 rokov, ale kompenzuje to inak.. to ci je lakomy alebo nie, sa tazko zistuje, ak mam byt uprimny :D

mozno to len inak vnima.. to ci je lakomy zistis skor tak, ci si da prevrtat koleno za 2 centy :) obrazne povedane.. proste ak ma dost penazi, ale obetuje ich malo, na ukor kvality a uzitku.. ale tazko povedat..

mammamia

to ste od seba dost daleko, cesta ho asi tiez nieco stoji ked chodi za tebou kazdy tyzden. ale aj tak je to cele divne, preco si nenajdes pracu niekde blizsie k nemu? alebo on pri tebe? a preco tam nebyvate spolu? o akych zasnubach mozete snivat, ked ste spolu este nikdy nebyvali, vlastne mas s nim len taketo blbe zazitky. mozno keby to opisoval on, tak by napisal nieco ine, kazdy ma subjektivny nazor. ale ak si si nie ista tym, ze takyto clovek ti vyhovuje, tak zabijas tymto vztahom cas. mas uz 28 rokov, neviem preco sa nepozries po niekom inom.

Sonik Slonik

zijeme osobitne...asi tak 350km od seba..ale chodi za mnou tak raz do tyzdna..on ma fincii dost, ja uz bohuzila po menej, lebo v praci nam sekaju hodiny.a ja mam 28rokov, on 33rokov

deniki

Podĺa mňa tvoj priateľ nespĺňa kritériá priateĺa....

Asi je naozaj lakomý, a keď ti po dvoch rokoch nepovedal, že ťa ľúbi...? Preboha o čo tomu chlapovi ide? To len aby sa nepovedalo, že má frajerku?

Keby ťa miloval, aj ten najlakomejší chlap by ti kupoval darčeky aj bez ohľadu na to, či máš sviatok alebo nie...

TinaM

Ste spolu dva roky.Kolko mate rokov? A obaja ste v UK-akoze britania, ano? A preco ste tam, praca/studium? Ak je tam kvoli praci, je tam teda asi kvoli peniazom a nechce rozhadzovat. Ale aby ani raz za teba nezaplatil...tak to je naozaj lakome. Ale neviem, v akej je fin. situacii