este som nemala sex s nikym. ani sama si to nerobim. pretrhne sa blana ked sa vyprstujem? velakrat si to cem skusit ale bojim sa ze uz nebudem pannou a moj priatel si bude mysliet, ze som ho oklamala...
a k teme ako zacat, cem sa spytat, kde sa mam dotykat, hladit, ked este len lezime obleceni, akym tempom ho mam vyzliekat.
inak paci sa chalanom ked ma baba nohu medzi ich nohami? ako myslim to tak ze ked aj trosku pritlacim tu nohu na rozkrok...
dik za vsetky odpovede
ako začať?
Ahoj bibuska. No na tu blanu čo si sa pýtala ,tak hej pretrhne sa . Poznám kamarátky čo si to robili len preto , že pri pohlavnom styku to už tak nebude bolieť . Keď je to po prvý krát ,tak to nebýva ako si to predstavuješ. Tak môj názor je asi taký , že mala by si sa pred tým takýmto spôsobom pripraviť.Akop začať ? Nikdy si to neplánuj a nerozmýšlaj nad takou vecou. Keď je to spontánne vtedy je to najkrajšie.Rob čo ťa napadne , načo máš chuť a kludne sa ho spýtaj čo sa jemu páči. Chlapi sa radi bavia o sexe.Na rozkrok polož radšej ruku a krúž mu po rozkroku.