Od kedy som objavila tuto stranku a toto forum, chodim sem kazdy den. Je to normalne? :D
Zavislost na tomto fore? :)
Povedz im, ze pocujes hlasy a to postaci, ale vazne. Povedz im, ze pocujes hlasy cely bozi den.
lost a preco uz nemas pracu, co sa stalo? no ta zima mi vadi, co ide, uz teraz mije zima na nohy
Lulu2011
hej, az na to ze pozemok mam velky asi tak, ako je velka moja chodba :D zahradka by bola fajn, ale dost neralne, nemam skusenosti, ani peniaze na nu, ale co je horsie, myslim ze ak by prisla overnight kriza (tj, rano sa zobudim a koniec sveta), tak sa nedostanem do zahrady, a ide zima :) jedine dom+zahrada, ale to je inaaaaaaaaaa liiigaaa :D
pan d. a to sa ako ta psychoza prejavuje, mne tiez treba invalidku, ale ja mam skor panicke ataky
Ja mam na papieri vies ake postihnutie? Ze dovi stara mama. Ked som to prvykrat videl, tak som myslel, ze odpadnem. Ja som si schizo sam vyrobil:D To sa da.
Na cierno. Ale nie, ja mam psychozu /este ju mam, tak bacha/, ale vyrobili sme z toho schizo:D
pan d. - ale ozaj ju mas, ci len na oko? :) na c.? co je na c.? :)
lost - no tak coze si volny, si dal vypoved? ides sadit zeleninku a chovac zvieratka pred prichadzajucou krizou? :)
Lost, kde ty prosim ta pracujes, ze sa mas tak fajn? Nie si ty nejaky sef?:)