Umelci

Príspevok v téme: Umelci
aaaarrrrtttt

chcem sa opytat na vas nazor na umelcov...vseobecne..

ako by ste ich popisali? rozumiete im? alebo sa o to aspon pokusate/su vam lahostajni?
Mate nejakych kamaratov/priatelov umelcov? Popripade ste mali a mate s nimi nejake skusenosti?

Hmm..aky je vlastne vas vztah k umeniu?

Velmi ma to zaujima, za vsetky odpovede som vdacna... :)

looft

Nie kazdy, kto nieco tvori je hned aj umelec:)
Musim sa zasmiat, umelci su uplne obycajni ludia. Nemusia sa nicim lisit, netreba skatulkovat.

iskierka

pekne nás zaškatuľkovali :)
ja som umelec a som so sebou a svojou povahou spokojná, vychádzam s ľuďmi a aj keď je to s niektorými ťažšie, s každým sa dá nejak vyjsť... treba to ale vedieť :D

aaaarrrrtttt

hmmm...ale co ti na nich pripada divne a posahane? preco su vsetci umelci takto nazvani a ani sami nevedia preco? to,ze vacsinou vsetko vnimaju citlivejsie a expresivnejsie este predsa neznamena,ze niesu normalni :(

Meretseger

Píšem knihy, hádam teda som umelkyňa... Som introvertná, divná, mám svoj bohatý vnútorný svet, kam mnoho ľudí nepúšťam, fantázie možno až príliš (som mierne paranoidná, to si pripúšťam). Ani sama si nerozumiem, preto už viac než dva roky chodím na terapiu :D Dosť mi prekáža asi až precitlivenosť a malá schopnosť vyjadrovať emócie ináč než práve hádzaním na papier. Na druhú stranu všetky svoje problémy hádžem do príbehov, mám niekoľko o sebapoškodzovaní, o myšlienkach na samovraždu a takýchto veciach, básne o nešťastnej láske, etc. Takže v tomto smere je umelecké nadanie veľkým šťastím, človek to dá zo seba von a ešte sa to aj páči iným ľuďom :D:D
Nie sme prázdni, hoci si myslím, že niekedy o veciach premýšľame až príliš, čo tiež nie je fajn. Umelcov však vo všeobecnosti vyhľadávam, máme si čo povedať, a sú to prevažne ľudia, s ktorými sa dá diskutovať inteligentne.

aaaarrrrtttt

myslim, ze ano...takto sa v tom chcem vlastne utvrdit,od vzdy ma ludia oznacovali za nejakeho cudaka,blazna.. mam 17 rokov,tak som sa este dokonale nespoznala.. hmmm...radsej by som sa ale citila normalne, ako obycajny clovek..

Noo ja sa venujem malovaniu,od nejakych 5 rokov.. ty tiez?

nahzvi

Umelec,to je pojem sam o sebe ;) neviem presne co chces vediet,ale ja osobne sa im teda pravdupovediac snazim vyhybat.Nic proti nim,len su to jednoducho zlozite povahy,ktorym porozumie asi len dalsi umelec ;)