Ahojte,začala som chudnúť,celkom sa mi darí (8kg za 2,5 mesiaca, a 10 cm okolo pásu)ale stále mám dosť tukových vankúšikov na bruchu aj stehnách... Vie mi niekto poradiť účinný spaľovač tukov?Aby som to moje chudnutie upresnila,tak veľa cvičím, zmenila som stravu,pijem čerstvú šťavu z citrusov.Spaľovače v tabletkávh sú na môj príjem príliš drahé, tak by ma zaujímalo,či existuje aj niečo iné,rovnako účinné ale lacnejšie.
Spalovač tukov
pre zuzanu d. - ok a daj vediet ale ked mas rada bylinne caje, tak ti bude chutit...
caf :-)
Žiaľ,nie som z Bratislavy,ale z B.Bystrice a určite si ten čaj pôjdem kúpiť.Ja mám rada bylinkové čaje,ale tento Pu-Erh je fakt hnusný. Dám ti vedieť,ako mi chutil ten hannasaki.
tento caj je cerveny caj a mne pride lahodny... urcite mi viac chuti ako zeleny kt ma dost vysusoval. dostanes ho v lekarni ako aj v obchode s cajmi.tie by si si mala vychutnat a nie sa silit... :-) Jasne ze to nie je ako pit malinovku, je to predsa len bylina... mne chuti! a myslim, ze je urcite lepsi ako ten co mas... ak byvas v BA, tak ta pripadne na neho aj pozyvam a mozes ochutnat ale ako hovorim, ma neagresivnu, jemnu chut...
zatial papa :-)
Ahoj Shenley,ak sa smiem opýtať, tak akú má ten čaj chuť? Lebo včera som si bola kúpiť ten Pu-erh a jeýý hnusnýýý. Pijem ho takým štýlom,že sa zhlboka nadýchnem, rýchlo ho do seba vlejem (najlepšie celý naraz) a zapijem ho pripravenou minerálkou.Dúfam,že budem účinný, keď už pri jeho pití tak "trpím".
ahoj zuzana d., skus japonsky caj hannasaki, nie je drahy a vydrzi dlho. Tiez som si ho kupila a teraz skusam. Je to urcite dobry doplnok a nic tym nepokazis... :-) vela stastia!!!
no jo ta studia catnitinu... citala som nieco v anglictine... a tiez tam vychadzalo, ze je to na prd... ale ja ked si dam ten carnitin, tak sa minimalne viac spotim... neviem cim to je... ale aj ked si ho dam pred cvicenim, bikovanim, alebo chodzou, tak sa viac spotim :) ale ked si ho nedam tak ten efekt nenastava... zeby bol carnitin potopudny??? :) :) :)
ahojte,čítali ste niekto tému tabletky na chudnutie minaxin?Sú na prírodnej báze,pozri www.valosun.com
-odkaz odstránený-
Nejake to info..
no ten jablcny ocot... nechcem ho zahadzovat, neskusala som, ale mne sa to tiez nejako nezda... pit ocot.. bueeeee... je aj v tabletkach... ale aj tak... podla mna somarina....
pu erh kupis aj v potravinach, aj v lekarni, ale osobne odporucam sypane caje z cajovni...