Môžem svojvoľne vysadiť HAK? Bez gynekologa?

Príspevok v téme: Môžem svojvoľne vysadiť HAK? Bez gynekologa?
macik

dobrý den,
uzivam HAK Qlaira ale len týžden ( zjedla som 7 tabletiek z balenia prvého):nikdy v zivote som predtym nejedla antiku,je to moja prva,ale mam priserne stavy z nej,potrbeujem ju okamzite vysadit.je mi stale na odpadnutie z nej,chvejem sa,potim sa,priserne nieco,nespavam uz tyzden,je mi zima ,potom teplo,proste des ...
a moj gynekolog je prec odcestovany,nemam sa s nim ako spojiť ,a este k tomu je aj vikend.Chcem ju prestat uzivat hned ..

moze sa mi nieco stat ,ak ju prestanem uzivat ?menzes som mala teda presne pred tyzdnom ( ked som si ju nasadila) ..

co mam robit ?:(:(:( som uplne zufala ---bude mi nejako velmi zle,ked si ju sama svojvolne vysadim ?

venuša

Nie macik neplaš sa nepovedala som, že ti potom bude zle,nemalo by byť, ja len, že keby náhodou si sa cítila nejako divne.To neznamená, že sa tak budeš cítiť.Vysaď ju a buď kľudná, nemysli na to, že ti niečo bude, sugescia je silná.

A ak je aj súkromník, aj tak by mal mať niekoho, kto ho zastupuje, aspoň u nás tak to je.

TinaM - súhlasím s tvojím tvrdením, tí lekári sa nám snažia vnútiť užívanie tej chémie, len aby im za vďaku potom farm. spoločnosti zaplatili drahé a luxusné dovolenky. Je to tak!

TinaM

HAK je svinstvo, samozrejme, ze ti moze byt zle. Ja s tym sice nemam skusenosti, uzivala som HAK 6 rokov, tento rok som chvalabohu prestala a lutujem, ze som v tom bola tak dlho. Ked je ti zle, vysad ju, ak by problemy neprestali, tak vyhladaj lekara, oni budu vediet, ako ti pomoct. A skus sa poradit o inej forme riesenia silnej menstruacie ako HAK. Nie su to lentilky, ale to si nasi lekari casto neuvedomuju (hlavne ked im farmaceuticke firmy za nase HAK platia dovolenky, ze ano...)

macik

ja kvoli sexu neuzivam HAK,ale kvoli silnej menstruacii a bolestiam ...
panebože ..cize moze mi byt zle po vysadeni ??ved ju beriem len tyzden !:(:(:(
co mi z toho moze byt ?
nie,nikto ho nezastupuje-je sukromnik

venuša

Vysadiť si ju môžeš, ale zdrž sa sexu! Zle by ti nemalo po vysadení byť, ale ak by predsa si mala nejaké ťažkosti zájdi na nemocnice na pohotovosť a oni ťa pošlu snáď na gyndu ak je tvoj lekár odcestovaný a je víkend. A ešte niečo, keď je odcestovaný nik ho nesupluje?