po asi rocnom vahani som sa aj ja konecne odhodlala ist na vysetrenie k lube albertovej do bratislavy. Citala som o nej vela chvaly, ale aj kritiku. kritizovali ju ty, ktorych z nejakeho dovodu prestala liecit ona sama. tak som bola zvedava co ma caka a ci ma vobec bude ochotna liecit.
moje skusenosti zhrniem takto: kedze som docestovala do bratislavy z bb, prisla som o polhodinu skor ako bol dohodnuty termin. ked ma zbadala v cakarni, tak ma zobrala do ambulancie, aj ked ma tam mohla kludne nechat cakat. ako to bolo vnutri, to by som dlho opisovala a asi aj zbytocne, lebo si myslim ze kazdi kdo u nej uz bol bol takisto nadseni ako aj ja. vonku som zistila, ze som tam bola skoro styri hodiny a ani som netusila ako to ubehlo. vobec mi to tak nepripadalo lebo mi po cely cas davala rozne rady o vsetkom moznom. nikam sa neponahlala dokedy mi vsetko nepovedala co bolo treba dovtedi mala na mna cas. vsimla som si ze ked som odchadzala tak v cakarni na nu nikdo dalsi necakal. je to teda fakt pravda ze vysetruje len jedneho za den. tomu som totiz velmi nechcela verit ked som to tu citala. no ale - zda sa ze je to pravda.
dalsia vec: ludia sa tu rozculovali ze ich prestala liecit. ale mne hned na tom vysetreni povedala ze sa mi bude venovat len dovtedi dokedi s nou budem spolupracovat. ze ked to zacnem sama flakat tak mi povie aby som si nasla niekoho ineho. lebo nechce marnit cas s takym pacientom co sam pre seba nie je ochotni nic urobit. rovno na uvod mi to povedala a tak teraz viem na com som. a ze to hovori kazdemu. preco su potom ludia prekvapeny ked to aj dodrzi? dufam, ze ja budem ina a ze budem spolupracovat tak, ako to ta liecba bude vyzadovat. neviem este ci sa vyliecim, ved kdo to moze dopredu vediet? ale pocit z toho vysetrenia mam skvely a verim tomu ze aspon urobi vsetko pre to aby mi pomohla. predtym som chodila k homeopatovi aj k inym liecitelom ale nikdo z nich ma tak dokladne nevysetroval ako ona. tu som si pripadala jak najdolezitejsi clovek na svete. a ked niekdo nie je spokojni nech rozmysla nad tym ci on sam pri tom lieceni neurobil nejaku chybu. ci dodrzal vsetko co bolo dohodnute. lebo hadzat vinu na druhich je to najlahsie na svete.
tuto svoju skusenost som sem napisala preto abi si kazdy kdo k nej pojde najskor rozmyslel ci to mysli vazne a chce sa vyliecit alebo len hlada niekoho kto to spravi za neho. ked chceme byt zdravy musime pre to aj my nieco urobit. a ked sa nam nic pre to robit nechce len uzivat lieky tak potom chodme radsej k lekarovi a nevyuzivajme liecitelov a hlavne ich drahocenni cas.
Ako to bolo u Albertovej
hadam nechces aby ti tu ludia vypisovali svoje zdravotne problemy ktore si tam riesili. to je kazdeho osobna vec. ale je to prirodna liecba, lieci sa cely clovek, takze z toho si mozes domysliet, ze je to asi vela roznych problemov.
Čo ste si to u nej všetci liečili? Len tak pre zaujímavosť.
Ďakujem za odpovede:)
ja si tiez myslim. bars by sa kazdy tak o pacientov staral ako ona. ja pokladam za cest, ze ma liecila.
co ja viem tak albertova nie je ziadna semetrika co vyhadzuje pacientov tak neviem kde si take citala. praveze je velmi ohladuplna a chapava a na kazdeho si najde cas. ked sa u nej budes liecit tak ti to bude pripadat ako keby sa o teba starala tvoja mama. aspon ja som sa tak citila a nemozem na nu povedat jedine zle slovo, skor naopak.
nevidela som žiadne kritiky, len pozitívne ohlasy. ale čo už - sú ľudia, ktorým aj keď hlavu namočíš do medu, aj tak nebudú spokojní. takí nech ju fakt radšej ani neotravujú.
prosim vas a ta pani Albertova vie pomoct aj schudnut? A kolko sa u nej vlastne plati za tieto navstevy? dakujem