ahoj. mam 25 rokov. priatela mam 5 rokov (je to moj prvy...) vsetko klape..az na obcasne detailiky. k veci. uz 5rokov poznam jeho najlepsieho kamarata ale tento polrok som ho spoznala viac a blizsie pretoze sme boli v denno dennom kontakte ( byvali sme vsetci spolu v prenajatm byte) a nastal problem zistila som ze ma jeho kamarat pritahuje. tuzim po nom, dokonca sa mi s nim aj snivaju eroticke sny. priatela milujem ale stale myslim na toho kamarata. neviem ako si to mam vyhovorit. stalo sa vam to? ako ste to riesili?
priatel o nicom nevie a kedze nemame ani ziadny vztahovy problem nechcem mu o tom hovorit. a aj keby sa nieco stalo tak by som bola dobra sliepka ak by som bezala za jeho kamaratom. z kamaratovej strany nemam pocit ze by som ho pritahovala len ma tiez akoby viac spoznal a teda sa vieme rozpravat a komunikovat inak ako len ,,znamy" dakujem vam
Pritahuje ma priatelov kamarat...
Tiez sa mi to stalo. Dokazala som to preknonat tak, ze som si uvedomila, v com bol moj priatel lepsi. Ak ide len o sexualnu naklonnost, to pominie. A urcite si uvedomujes, ze keby sa medzi vami nieco odohralo, ty by si prisla o priatela a priatelstvo medzi nimi by tiez stroskotalo.