Narastiem/nenarastiem?

Príspevok v téme: Narastiem/nenarastiem?
krpec

Ahojte,

Mam 18 rokov a vysku len 160 cm. Na nedavnom RTG kolena (z inych zdravotnych pricin) mi povedali, ze mam uzavretu rastovu strbinu. Kebyze vidite jak som ja revala. Dlho som dufala a podla toho aj zila (zdravy zivotny styl, pohyb) s nadejou ze /ej' este by sa dakych 5cm zislo. Myslite, ze.moj rast je uz finito a uz vobec nenarastiem? Mam stoho dost velke depky...mozno preto ze mam dost vysoke kamosky a castokrat sa citim menejcenna...mam pomerne vysokych rodicov a taktiez aj starsiu sestru, ktora je tiez pomere dost vysoka....pri reciach typu "co je mile to je zlate.. sa mi uz slzi tisnu do oci...lebo ja si to nemysim.. Myslite si ze mam este nejaku tu nadej? :-) Alebo mozem akurat tak na zazrak cakat ?:-)

krpec

diky ludia...mate pravdu ze je koec inych problemov a toto sa neoplati riesit ak s tym uz nic nenarobim..nuz ale tak kazdeho trapi nieco ine si myslim..

Valter

Ja mám priateľku, ktorá má 155 cm a mne ani jej to nevadí, tak prečo máš komplexy ty? 160 cm je normálna výška na babu.

brečtan

Ja sama mam 158 cm a poznam zeny co merajú este menej a neplacu ani ich do nedepta. Dobrého veľa nenarastie. Aj menšie jablko je šťavnatejšie ako veľké! Sú horšie starosti v živote ako je výška.

Magy

podla informacii ma menej, ale to je detail. kopec cien ma pod 160cm a su slavne len vdaka tomu, ze si sli za svojim cielom a snami a robili vsetko pre to.
www.listal.com

Meretseger

Kým naozaj nerastieš do šírky, netráp sa nad tým. Kvôli tomuto sa naozaj neoplatí stresovať sa. Btw, môžem sa spýtať na tvoju váhu?
Magy, T. Cruise má vraj 170cm, čo je na muža dosť málo, hej, ale tá informácia nám práve tu asi moc nepomôže :D

Magy

krpec, tu poslednu otazku si polozila uplne perfektne. lenze zaroven v otazke mas aj odpoved, staci prestylizovat. ludia VZDY chcu to, co nemaju, alebo nemozu mat. to je bohuzial taka temna stranka nasej existencie.
Co takto kaslat na to, kolko cm ti ukaze meter a radsj sa zamerat na to, aby si niecim vynikla? sport, vedomosti, profesia...
je kopec veci, kde mozes svoju "malost" hravo prebit inoou svojou prednostou ;)
taky tom cruise je fakt prtavy chlapik a nemyslim, zeby kvoli tomu mal depky :P