ABY STE MA POCHOPILI,SVAGOR SI priviedol priatelku aj so synom,su trosku jednoduchsi,zvlastny,ona z azyloveho domu,rodicia alkoholici,a kedze byvame vedla seba,ich maly stale beha k nam do dvora za dcerou,bojim sa,lebo s nim chodia raz za mesiac na psychiatriu na kontrolu,ale az do Nitry,ona nechce povedat co mu je,ja ju chapem,ale bojim sa,ci ten chlapec nemoze ublizit mojej dcere.nechapem,naco take male 8 rocne chlapca,chodi raz do mesiaca az do NR.NEVIETE MI PORADIT???
Ak dieta z TO ,chodi k psychiatrovi az do NR?vazna diagnoza?
Vzdialenost neznamena tazka diagnoza. Kedze boli v azylovom dome, mohli dochadzat tam, kam ju odporucili, mozno maju dobre vztahy s tou psychiatriou a pod. Nevies, kde zili predtym, ako prisli k vam, mozno sa isty cas zdrziavali v okoli NR. Dovodov moze byt tisic. A keby to bola nejaka naozaj tazka dg., tak by si nejake prejavy uz na malom videla, deti sa nevedia pretvarovat. Skor by som povedala, ze maly ma problemy z toho zivota predtym, ak ho tyrali, pripadne ak casto menili bydlisko, nemozes vediet, co je za tym, moze mat uzkosti, aj depresie, ktovie, co vsetko prezil. No a ked si dieta vytvori k psychiatrovi vztah, tak je lepsie ten vztah udrzat aj za cenu dochadzania, je to velmi krehka situacia. V kazdom pripade asi obaja potrebuju vela lasky a podpory.