Mykoza, vy a vas partner

Príspevok v téme: Mykoza, vy a vas partner
Mia_ma

ahojte. mykozy sa nam zriedka kedy opakuju, zhruba 3x za rok. mozno je to nevhodnou spodn.bieliznou (silonove tanga), hygienou (sprchovanie s parfumov.gelom), uzivanim HAK atd..., jeho biednejsia hygiena ...neviem. Podstatne je, ze predtym som to nikdy nemavala, ani partner. Az ked sme zacali pohl. zit...
Chcem sa vas opytat, zeny, chlapi. Ako casto sa to stava vam v partnerstve? ze tu mykozu mate naraz obaja? A ako to riesite?
My canesten mast - no dnes ma akurat partner nenormalne vytocil, ked som mu davala mast, ze nech sa nenatre,... nechcel a dovod? ze to je jedno odpovedal... nechapem. a vytocil ma riadne. aj ten vas takto trucuje, ked riesite mykozy, alebo? :(

Allenkaaaaaa

musite sa obaja preliecit a do tej doby, kym sa preliecite, nesmiete mat pohlavny styk. Lebo on priznaky nemusi mat ziadne, kludne moze mykozu prenasat....Takze hor sa k doktorke a informuj sa. Niektori lekari hovoria, ze mykozu muz nemoze mat, ani ju prenasat...ini hovoria zas inak. Ja som vsak raz mala mykozu, ked som zacala s partnerom pohlavne zit a odvtedy nie...nakolko som od gyndy dostala masticku a tu pouzival aj priatel...

holly

Fuj to je nechutne. Ty si doteraz mykozu nemala ale ako vies ze on ju nemal? To ze ti povedal ze ju nemal neznamena ze ti neklame. Mohol ju chytit od inej.