Mam 18 rokov,som celkom chuducka,ani toho vela nezjem. No na zadku mam celulitidu. Preco???Mohli by ste mi poradit,ako sa jej rychlejsie zbavit??? A skusali ste niektore aj nejake gely,kremy,atd??? prosim poradtee!!! dakujem
CO NAJLEPSIE NA CELULITIDU???
No ja som rada ze som zena ale kebyze mam moc Boha, tak rodit budu chlapi.
ach ty chlapy este raz sa narodit tak chlapom.som rada ze som zena ale ma to svoje nevyhody ale aj vyhody pol na pol.
hej, nechcem byt za nejaku feministku ale je to pravda..chlap si ani z polovice nevytrpi to, co zena. a pribere maximalne od piva a moze jest do prasknutia..
to vzdy maju iba baby odsrate.vo vsetkom maju vyhody chlapy.my baby co si musime odsrat a chlapy ty to ani nepoznaju.je to nefer.vsak?
len by ma zaujimalo ze preco su tym postihnute viac-menej zeny. no chlapom sa to na zadok neda, to je jak na porazenie..
jasne netreba stoho robit dramu.to prejde nikto nie je dokonaly.no nie?
inac celulitidu ma 90% zien, takze baby ziadne stresy.. ved aj v lete na kupku si to vsimnite,sem tam uvidim holku s dokonalou pokozkou..
mne sa tiez urobila celulitida a to preto ze som bola chuda a teraz som troska pribrala a sledujem pokozku ako sa mi hrckavie.pouzivam stahovacie pletove mlieka a sem tam pocvicim.
no na to treba len zdravu vyzivu, masirovanie, triedanie ladovej a teplej sprchy a pit vela tekutin - caj alebo vodu
mali: Môžeš popísať tie cviky?