Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Opakujuce sa abscesy

Príspevok v téme: Opakujuce sa abscesy
xirenka1

Chcela by som sa vas opytat na vas nazor.Cca uz asi 4 roky sa mi stale opakuju abscesy v oblasti lona v triesle.Napokon vzdy to skonci chirurgickym zakrokom avsak abscesy sa stale opakuju,navyse tie 4 roky co sa mi to tvory mam nulovu imunitu,stale sa mi toci hlava,je mi na odpadnutie,velke bolesti noh a krizou,zapali a nakoniec aj psychicke problemy s toho vsetkeho,nespavost a nechutenstvo,vobec nechapem ako sa mi to aj po vyrezani a vycisteni moze na dalej vorit avsak nedavno mi neurolog povedal,ze ten absces musim mat aj niekde v tele ale nikdo s tym nic neroby a ja neviem kam s tym mam ist,ci ku koznemu,gynekologovy,na infekcne alebo kde,vie mi niekdo poradit?Alebo mate s tymto niekdo skusenosti?Vopred dakujem za odpoved

matway

Treba sa nakontaktovať na parazitologa! Absces totiž tvoríbakteria streptococcus pyogenes. K existencii potrebuje urán a kobalt, ktorý je v zubných blombach.

rennika

Boze ake zvasty a mudroty tu pisete ked to citam normalne sa mi chce z vasich mudrych nazorov..........nomalne chapem tu holku a hlavne jej verim ze uz je bezradna.Lebo nasi lekari nevedia liecit len mudrovat ...........vacsina z nich je na zaplakanie. ano chirurg to vyreze a vycisti ale neriesi celkovy problem, gyndos poevie ja s tym nic nemam...........a bla bla, moj nazor je ano nerezat, vycistit a chrnit si to miesto aby ho nieco nedrazdilo ako su napriklad kalhotky. homeopatika na posilnenie imunity .........ale staci ze clovek bude vycerpany zase sa to moze urobit takze je to zacarovany kruh ..........ale zase nikdy nevesaj hlavu lebo aj s abcesom sa a zit aj ked to je neprijemne

llek

Ako som uz napisala, chce to systematicke doriesenie. Neviem co bolo dovodom, ze si mala riesene tie abscesy na roznych miestach, ale nie je nasou uloho toto posudzovat. Nie je normalne, ze sa tvoria v podbrusku abscesy a nie je ani normalne ze sa hnis uvolni dovnutra- podla toho co pises by to malo byt do brucha. Nieco mi v tom celom nesedi. Zober si celu svoju dokumentaciu a vyziadaj si dokladne presetrenie - prakticky lekar, gynekolog, ultrazvuk brucha, podla nalezu mozno aj CT,mozno patris do ruk nefrologa ak ide o uroinfekciu Neviem, nechcem tu radit nezmysly, ale mne tu chyba proste system a som si ista, ze, nejaka pricina sa najde. Kto systematicky, ten zvycajne najde

maji44

Ja by som ti radila minerálne soli, aby si dala telu to čo mu chýba, na abcesy potrebuješ Kalium sulphuricum, Calcium sulphuricum, Silicea.

RNG

Nuz aby som to este doplnil, na otravene telo z toxinov v tom abcese produkovanych treba brat hromadu cistiacich enzymov aj na prazdny zaludok a nezabudat na odmorujucu vodu a mikrovlakniny(15 gramov roznych denne minimum), ktore nielenze cistia, absorbuju ale zivia nase uzitocne probiotika, ktore nam vyrabaju kopy roznych zivin, vitaminov a najma protilatok proti roznym infekciam kdekolvek v tele.
Z mikrovlaknin spomeniem najma ovocne pektiny, psylium=jemne obilne plevy, arabinogalaktany=vlakniny z miazgy stromov, najma smrekovca opadaveho(larix deciduosa), tiez vyborny inulin z korenov cakanky a glucomanan, co je zatial dost tazko zohnat.

kvetinac

treba ta dokladne vysetrit-teraz trvaj na kultivacii vzorky mocu, kup si v lekarni skumavku na moc a rovno im ho dones, nech ho posunu do laboratoria. Trvaj na dokladnom vysetreni, lenze najprv musis mat nejakeho lekara, ktory to kompletne zhodnoti. Pretoze to podla vsetkeho vyzera, ze raz idem, raz tam a samozrejme, kedze nie si prislusny pacient, tak to nikto neriesi. Vie vobec tvoj obvodny, ze mas taketo problemy? Pripadne tvoj gynekolog? Pretoze chyba je aj v tebe-neexistuje lekar, ktory komplexne vie o tom, co sa ti deje.

xirenka1

Kvetinac : mne to stale rezu na chirurgii,gynekolog s tym nema nic spolocne,neviem preco ma s tym neposielaju na vysetrenia,2 krat mi to rezali v cechach a raz vo velkom krtisi a teraz naposledy v Novom meste,nechcem sa stale nechat rezat a tak som si nasla na toi gafrovu mast,niekedy mi to praskne a niekedy nie ale to tiez neni dobre lebo vetsina mi praskne dnu do tela a len nieco vytecie,vsimla som si vsak ze to ma urcitu spojitost niekedy ked ma velmi bolia krize,nasledne mam nejaky zensky zapal a nasledne aj absces,horucky nevolnost atd... mala som aj urologicke problemy,bola som v nemocnici kde mi zistili chronicky zapal mocoveho mechura,nestalo by sa to ale tu su tak skveli doktory ze si ma prehadzovali ako horuci zemiak,zacalo to obycajnym zapalom a bolestami noh a krizou,gynekolog ma hadzal urologovy a opacne az kym som nedostala taky zachvat ze som sa nemohla postavit z wc,ledva som to vydrzala v sanitke :) vsetko je to akosi prepojene,dakujem vam zarady,budem sa nimi riadit a nenecham sa odbit,momentalne na mna lezie zase nejaky zapal,boli ma lava ladvina a stale som na wc uz len ten absces chyba...

kvetinac

A velmi sa cudujem, preco ta tam gynekolog, ktoreho navstevujes kvoli inciziam, este neposlal. Za styri roky chirurgickych zakrokov spal, alebo co?

kvetinac

Absolutny zaklad-urobit kultivaciu z abscesu a kompletne vysetrit imun. status u imunologa. Abscesy sa mozu tvorit aj vtedy, ak v organizme nie je fokalna infekcia (mandle, zubny vacok, atd atd..), najcastejsie je za tym porucha humoralnej imunity. Takze tvoja najdolezitejsia uloha je nechat sa kompletne vysetrit u dobreho imunologa vratane testov na respiracne vzplanutie atd...

RNG

Zialbohu je plno infekcii, co sa nedaju ;len tak jednoducho 'vyrezat" alebo Znicit antibiotikami. napr jedna z nich je antibioticky vzdorny stafylokok zlaty, bezna infekcia na povrchod(MRSA) a postrach nemocnic.
Slabost je najma z oslabeneho travenia a absorbcie,co si treba nbapravit(kyseliny, enzymy mikrovlakniny a probiotika), ale moze byt aj zo zamorenej pecene(precistit protokolom dr Berksona a jedenim hodne mikrovlaknin), ale aj zo spomenutej znizenej imunity, co mozu sposobovat rozne mikroby, ako boreliozy, chlamidie, mykoplazmy, L-formy a tieto treba patricne adresovat, tj najma odmaskovat branim NAC(N-acetyl cystein, 2 x 600 mg) a nejakeho silneho ucinneho antimikrobialneho, ako roztok, citricisalu/GSE, ktory je ucinny aj na mnohe antibioticky odolne kultury, vcitane MRSA, VRE a clostridium difficile.
Na zvysenie imunity viralnej pozri cez Google.sk uvedenim rng herpes, na imunitu vseobecne, najma bakterialnu mozes brat vacsie davky colostra alebo/a betaglukany(3 x 500 mg intenzivne, 2 x 250 mg udrzobne)
Samozrejme by bolo dobre vediet, aka kultura je v tom absese, ale to ti nemusi povedat, aka je pricina, pre so sa tvoje telo tomu nevie ubranit, lebo znizena imunita moze byt z uvedenych dobre zamaskovanych infekcii, ktore casto lekari ani nevedia poriadne zistit, lebo laboratorne testy na ne su velmi nepresne.