Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prvý bozk - strach a hanblivosť

bella12

patinka, nemusíš sa bozkávať, niekto Ťa núti? Prvý bozk je len jeden, dobre si rozmysli, s kým. Určite si veľmi mladá, raz možno stretneš niekoho, pri kom budeš ľutovať, že si si prvý bozk nenechala pre neho.

Leela333

Toto mi pripomenulo ako som sa ja bála :D Hlavne sa uvolni a nestresuj. Bohužiaľ ti tu nikto nenapíše presný postup, na to návod neexistuje :-)

mnam26

Aj ja som sa velmi bála prvého bozku.. :) hehe a bolo to velmi smiešne..=) Síce sa to velmi nepodarilo..=) ale s vtedajším priatelom sme sa na tom zasmiali a povedali sme si že to skusime znovu ..=D a nevyšlo to znovu..=D bolo to milé..=) a časom sme sa to naučili..=) a bolo to skvelé ..=) nieje to žiadna tragédia neboj..=) každý pozná strach s prvého bozku a každý vie že nie vždy to musí vísť..=) podstatné je či je to bozk z lásky..=) ak áno bude krásny zakaždých okolností..=) to ti slubujem..=)

Baja :-)

Ahoj , len tak si prezerám príspevky dnešného dňa a narazila som na ten tvoj ...
Tak ti teda odpoviem ... Taktiež som mala strach :-) Premýšľala som nad tým ,že čo mám robiť , ako atď ... Dokonca ,keď som sa už chcela naozaj bozkávať a aj chlapec, s ktorým som bola .. odkladala som to kvoli strachu , bol starší , samozrejme mal pár vzťahov za sebou a ja som bola nesmelá ...
No v jeden večer sa to stalo ... Usmial sa a spýtal sa či ma može pobozkať ... Ešte aj v tej chvíli mi ,,lepilo,, :-D
No možem ti povedať ,že ti nik neporadí ako a čo robiť ,lebo to pojde proste samé ... Naozaj sa nemusíš ničoho báť , pokial sa budeš bozkávať s tým , kto sa ti naozaj páči ,tak hneď aj zabudneš ,že si to ešte nikdy nerobila ...
Mne nakoniec povedal , že sa ešte s nikým tak nebozkával ,že sa mu páčilo ako som to prežívala a podobne ...
Fakt sa nie je čoho báť :-)
Ak sa možem spýtať koĽko máš rokov ? :-)