Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nemá rád moju rodinu

Príspevok v téme: Nemá rád moju rodinu
saharina

Ahojte,

Môj problém je jasný. Nemá rád moju rodinu, bývame u jeho rodičov máme svoje poschodie a tvrdil, že som tam doma... Ale nemôžem, si zavolať ani brata na návštevu, aby sme o tom týždeň nediskutovali. Pretože to je pre neho nevychované decko. Keď ideme mojej mame na návštevu, čo je dosť málo, komentáre má ešte týždeň. K mojej babke ho už asi nedostanem, lebo je u nej pre neho špinavo... Lebo babinka má rakovinu, a neupratuje každý deň. Uráža ma to, na každého člena mojej rodiny má nepekné pripomienky, a hovoriť sa o tom nedá, pretože jeho výhovorka je, že ani ja nemám rada jeho rodinu, čo je hlúposť, ale nedá sa to vyhovoriť. Kedže s nimi žijem, tak tých negatív na sebe vzájomne s jeho rodinou nájdeme viac. On tých mojich ani nepozná poriadne, a mám pocit, že ich súdi. Zmení sa to? Ako môžem žiť s niekým, kto nemá rád moju rodinu. Milujem ho, ale veľmi mi to ubližuje... Je to nefér, pre mňa je jeho rodina ako moja... Pre neho je moja rodina hŕstka cudzích ľudí :(

Saharina 25

punktum

Tak tak. A uz ho aj prestanes ľúbiť, lebo pochopis jeho povahu, a buď sa radšej prispôsobia kvôli deťom, alebo sa rozvedies.

slnecnica

A bude to horšie
Časom prestane k tvojim rodičom chodiť úplne, potom ti k nim zakáže chodiť, nedajbože, aby niekedy povarovali vaše prípadné deti (určite im tvoja mama dá zjesť niečo, z čoho ochoreli, vracajú a on musí ísť s vami na pohotovosť, určite im tvoja mama nahovorí, že tato je zlý, atď).