Ahojte, prosim Vas, pomozte mi, mam 18 rokov, a mam dost velke pysky ohambia, ako keby vytahane ci co.., a dost sa za to hambim, takze vas prosim o radu.. Chalani, nevadi vam ked to dievca ma? A baby, vy to mate tiez niektore..?? Lebo nie som spatna, aspon myslim, ale hambim sa mat pre tuto vec s niekym sex..
Pysky ohambia
a este som zabudla napisat, urcite nechod na nijaku operaciu, nebud pipi, ved v tomto neexistuju dokonale miery:-) Bud spokojna sama so sebou, uvidis o par rockov budes rada, ze si taka aka si:-)
maxalka nic si z toho nerob, to mas ako s prsiami, niektorym chlapom s apacia velke, inym male, ale ak sa do teba nejaky chalanisko zamiluje, bude mu jedno ake mas prsia a vlastne aj ake mas pysky. Ja tiez som "obdarena tam dole", ale nemas sa za co hambit, priatelovi sa to paci a este ked som vzrusena tak je to este lespie. (aspon ma co cucat:-)))) Ale vazne, nemas sa za co hambit, bud na to hrda, ze si taka a chlapov to urcite rajcuje:-)
Ahoj Maxalka,na nete som pred pár týždňami čítala dokument o nejakých domorodcoch z Afriky a tam matky svojím dcéram pysky cielene naťahujú,aby ich mali čo najväčšie.U nich je to znakom plodnosti a u mužov má potom také dievča väčšiu cenu a ak sa s ňou chcú oženiť,musia dať rodine dievčaťa oveľa viac darov.Takže tak.Nemáš sa za čo hanbiť, ak ťa chlapec bude milovať,tak nie kvôli tvojím pyskom.A ešte niečo, moja mama vždy vravieva:"MÚDRY SI NEVŠIMNE A SPROSTÝ NECH SA POZERÁ"
heh no maxalka ty si uplne ako ja :) naozaj :D ... ale dako prezijeme hadaam nie :P mne je to uz jedno ale aj tak sa stale hambim,a ku gynekologovy by som tiez nesla
ahojky :) neboj moja aj ja ich mam vacsie a sa fest hambim ale som citala ze to je v pohode, kazdy je iny chapes a naozaj aj keby to nejakemu chalanovi vadilo,ak ta ma rad tak ta ma rad celu :) papa