Pysky ohambia

Príspevok v téme: Pysky ohambia
maxalka

Ahojte, prosim Vas, pomozte mi, mam 18 rokov, a mam dost velke pysky ohambia, ako keby vytahane ci co.., a dost sa za to hambim, takze vas prosim o radu.. Chalani, nevadi vam ked to dievca ma? A baby, vy to mate tiez niektore..?? Lebo nie som spatna, aspon myslim, ale hambim sa mat pre tuto vec s niekym sex..

maxalka

Ahoj soraja, dakujem ti za to co si minapisal :-) ..asi by som sa mala prestahovat do Afriky teda :-D Ale nie, tak robim si srandu.. mne je to uz viac menej jedno.. SOM TAKA AKA SOM A KOMU SA NEPACI NECH IDE DO **** ved to poznas dalej.. Ale DAKUJEM, si zlata.. PA

Soraja

a este som zabudla napisat, urcite nechod na nijaku operaciu, nebud pipi, ved v tomto neexistuju dokonale miery:-) Bud spokojna sama so sebou, uvidis o par rockov budes rada, ze si taka aka si:-)

Soraja

maxalka nic si z toho nerob, to mas ako s prsiami, niektorym chlapom s apacia velke, inym male, ale ak sa do teba nejaky chalanisko zamiluje, bude mu jedno ake mas prsia a vlastne aj ake mas pysky. Ja tiez som "obdarena tam dole", ale nemas sa za co hambit, priatelovi sa to paci a este ked som vzrusena tak je to este lespie. (aspon ma co cucat:-)))) Ale vazne, nemas sa za co hambit, bud na to hrda, ze si taka a chlapov to urcite rajcuje:-)

kaťa28

Ahoj Maxalka,na nete som pred pár týždňami čítala dokument o nejakých domorodcoch z Afriky a tam matky svojím dcéram pysky cielene naťahujú,aby ich mali čo najväčšie.U nich je to znakom plodnosti a u mužov má potom také dievča väčšiu cenu a ak sa s ňou chcú oženiť,musia dať rodine dievčaťa oveľa viac darov.Takže tak.Nemáš sa za čo hanbiť, ak ťa chlapec bude milovať,tak nie kvôli tvojím pyskom.A ešte niečo, moja mama vždy vravieva:"MÚDRY SI NEVŠIMNE A SPROSTÝ NECH SA POZERÁ"

lusiliu

heh no maxalka ty si uplne ako ja :) naozaj :D ... ale dako prezijeme hadaam nie :P mne je to uz jedno ale aj tak sa stale hambim,a ku gynekologovy by som tiez nesla

maxalka

luciliu, noooo, dakujem, povzbudilo ma to.. Ale tak vis, no cisty trapas proste, nemooozem z toho, saq ja sa za to hambim jak pes.. A ocula som aj o nejakej operacii, ale nemam ani tucha kolko to stoji a ist ku gynekologovi sa s tym hambim ist.

lusiliu

ahojky :) neboj moja aj ja ich mam vacsie a sa fest hambim ale som citala ze to je v pohode, kazdy je iny chapes a naozaj aj keby to nejakemu chalanovi vadilo,ak ta ma rad tak ta ma rad celu :) papa