prosim pomozte mi co to moze byt ked ma nenormalne svrbi vagina vytvaraju sa mi na nej take biele bodky....ide o kvasinky alebo o co???pjosim pomozte
Svrbenie vaginy
keky chod do lekarne, kup si canesten krem alebo nejaky iny si vypytaj na kvasinky...canesten stoji tusim do 3 eur...ale ked ti to do par dni neprejde tak to musis mame povedat!
Ahoj mam 13 rokov a velmi ma svrbí vagína. Neviem co mam robit mame to nechcem hovorit.Prosim poradte mi.
urcite chod k doktorovi, ale poviem ti napriklad mna svrbi skoro stale, pritom uz asi rok chodim s tym k doktorovi ale vsetky vysetrenia su v poriadku, takze uz neviem... no kazdopadne sa nechaj liecit, a ak to nemopoze, tak sa obcas poskrab, a zivot ide dalej :-)
chod ku gynekologovi, da ti tabletky a masticku a bude to v pohode...ja som to tiez mala a do 3dni bolo vsetko ok...nic to nie je...neboj...
mala by si ist na gyndu
ano,určite je to mikoza,čiže plesen.v lekarni su rozne vodičky na vyplach vag.a zabera to,skus sa poradit v lekarni,ak by ti to nepomohlo,tak behni k dr.da ti nato tablety.
Popozeraj podobne temy je tu toho dosť popisané...pravdepodobne je to pleseň a skus možno ti pomôže masť Canesten ak nie tak by bolo dobre navštiviť gynekologa a ten ti da lieky...