Zdravím,
som zvedavá či má niekto podobný problém ako ja. Už dva mesiace máme psíka a náš sexuálny život je na 0, pretože psík musí byť všade a stále pri mne aj v postely. Partnera ku mne nepustí. A keď zavrieme dvere tak skučí, šteká, škriabe a dobíja sa do izby ako by ho tam niekto vraždil. "A to je atmosféra na sex" Nepomože ani keď mu tam nechám dobrotu. Má len 5 mesiacov máme ho moc radi,ale aj sebe sa chceme venovať. Priatel ten by na neho nakričal,ale ja to takto nechcem riešiť.
Náš sexuálny život a psík.
Tak ti treba, mas nechat zvierata tam kde patria, v prirode. :-)
Píšte kľudne ďalej svoje skúsenosti. Je fajn vedieť, že to nieje len u nás.
Dakujem za komentáre,
Katka000 - dúfam, že aj nášho to prestane baviť.
Ostatný - no máte pravdu musí sa naučiť poslúchať, lebo ja som na neho až príliš dobrá a všetko mu dovolím.
Lost - nemá taký pelech ale on by hučal aj keby v ňom bol.
To robil aj nas psik. Stale sedel pri posteli a pozeral na nas. No teraz ked vidi, ze sa k niecomu schyluje, len si vzdychne a sam odcupita do obyvacky a lahne si na gauc :)))
On ani ja to vyriesi:)
Kúpte aj psíkovi zábavku ;-)
psika musis naucit posluchat, bude to nie len pre Tvoje ale i jeho dobro - je to Tvoja vychovna povinnost voci nemu
ale zasa na druhej strane, pri troche fantazie by psik pri sexe nemusel zavadzat ;-)
Odnauč ho liezť k tebe do postele a nauč prikazy a zákazy-ked začne skučať povedz fuj, príp zdvihni prst, až kým sa nenaučí, že to nesmie.
No ja som mal podobný problém, ale to už bol starší. prestal som sa činiť, začal som naň sústredene pozerať a spýtal som sa ho , čo je! To je taký náš signál, že má prestať otravovať(pri hocičom, nie len pri sexe). A teraz mám zas problém, že keď mi ho stráži kamoš z frajerkou, tak kňučí pri nich. Ten kamoš ho nevie ovládať tak, ako ja a ja neviem, ako to vyriešiť, kedže tam nie som a nemôžem zasiahnuť.
Týmto som ti vlastne neodpovedal, len píšem, že to nie je nič nezvyčajné.. môj kamoš má podobný problém z mojim psom, preto som zvedavý, čo tu kto vymyslí, budem povďačný :)