otazka skor na muzov ako na zeny. kazdy muz ma nejaky ten idol zeny, ktory ho pritahuje.niekomu sa padia velke kozy, niekomu male, niekto je zatazeny na pekny zadok, inemu to je jedno. myslite si, ze ak muza vzrusuje nejaka cast tela a partnerka to nesplna, ze je to nejaky velky problem ? lebo tym padom nastava problem v sexualnej oblasti, tym padom sa problem prenasa do vztahu a ako sa vravi ak to neklape v sexe neklape to celkovo. viem, pocula som, ze ak muz nemiluje zenu taku aka je, je chrapun. a zna si ho nezasluzi. ale ak tak na tym premyslam kazdy mame nejaky sexualny idol a nie stale je to to, co v reale mame.... teda otazka znie. je to len chrapunstvo, ci nevyspelost danej osoby, ze pada sexualna pritazlivost, lebo partnerka nesplna dane kriteria alebo to je akoze clkom bezne v tejte debilnej dobe zalozenej na materialnych veciach a postave ?:D
Sexualny idol vs. realita
Z tvojej témy usudzujem, že vyzeráš inak, ako idol tvojho priateľa a máš z toho komplex. Kašli na to. Mojmu sa tiež páčia väčšie nárazníky a ja mám malé a aj tak sa mu páčia a tomu ver, že nám to v posteli klape ! :DDD
tazko povedat, pokial si nejak extremne nepribrala, nemal by to byt problem, skus sa na to pozriet z druhej strany, keby mal napr. tvoj priatel 120 kg, namiesto brucha poriadnu slaninu a 2 brady vzrusila by si sa nejako extra? ale tak verim, ze ty taka nie si :)povedal ti to rovno do oci, alebo si to len myslis, ze je to kvoli tomu? zoapr kil navyse by nemal byt az taky problem
lu, ale to je tema o sexualnej pritazlivosti, nie o laske. Sexualna pritazlivost je pudova a nie je uvedomelym cinom. Ak by sme sa rozpravali o laske, tak je to ine. Ak chces zaloz temu v tom mzysle a uvidis, ze dostanes ine odpovede.
no, tymto padom zistujem, ze totalne ide o to, ako sa ludia lubia a strasne ma boli, ze sa vacsina muzov a zien kuka len na to, ako ten druhy,druha vyzera....boze!!!
no ja len pisem z mojej vlastnej skusenosti, ze mojmu to nevadi a pribrala som, kazdy den ma to sere, ze som pribrala a aj mu o tom rozpravam, ale jemu to nevadi...podla mna ide o to, ako sa maju ludia radi...
no samozrejme, ze telesna pritazlivost je dolezita. a ked zena/chlap priberie/rapidne schudne, tak sa zmeni aj chut nanho. a u vsetkych je to tak, aj u tych, co sa tvaria, ze im na to nezalezi, je to jednoducho tak dane.
Podla mna je to bezne aj zo strany zeny, ze sexualna chut sa znizi ak partner neesteticky priberie. Dokonca je to uplne bezne. Pribratie nie je priamo dovod na rozchod (aspon v zdravom a normalnom vztahu), otazne je ako sa veci vyvinu, ak sexualny zivot bude postupne upadavat(co sa moze, ale nemusi stat). Dalsou pravdou je ale aj to, co si uz napisala, ze clovek ak miluje toho druheho dokaze prekusnut vselico a taky detail ako odklon od idealu urcite nebude katastrofa. Vazny problem je jedine, ak by ten sex uz uplne upadol. To uz sa potom neda udrzovat vztah(az na nejake vynimky, ktore maju asexualny zivot, lebo to obom vyhovuje).
doubledog, tak tym padom si najdi anorexicku a zarabaj kes, lebo ak priberie, bude musiet ist na liposukciu a kury na chudnutie...alebo vlastne, ty ju hned odjebes nie???
Ak niekto niekoho miluje, tak mu nezalezi na vyzore, pokial to neide do extremov.