Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stále mi je na odpadnutie! Neviem už ,čo s tým!

Príspevok v téme: Stále mi je na odpadnutie! Neviem už ,čo s tým!
kajka

dobrý den,
prosím Vás ,čo mám robiť ? už pár mesiacov mi je na odpadnutie ..
mám nižší tlak,ako by mal byť,mala som stresy veľké ( najmä ,ked pocitujem stres,tak mi je na odpadnutie),ked je škaredo vonku,proste akékoľvek " vychýlenie " z normálneho života,tak mi je na odpadnutioe.
v Minulosti som mala také stavy,že som odpadávala ,napr v kostole,doma ..naposledy som odpadla do bezvedomia pred rokom a pol doma v kúpelni ...mávala som to v detstve,lebo som mala nízky tlak a chudá som bola,a neznášala som preplnené prioestory a najmä busy,kostoly,obchody..a tak,vydýchaný vzduch proste ..
a potom sa mi to upravilo trošku -na pár rokov .asi na takých 5 rokov,alebo tak ..nebývalo mi uzž tak nemožne zle ..
ale teraz !! pred nejakými 4 rokmi znova,proste nastúpila som na strednú a zase -na odpadnutie stále mi bolo ,vyslovene ten pocit,ked ani nie,že vidíte načierno,ale ten pocit vo vnutri v organizme a v hlave najmä ! to je ten hnusný pocit ..točí sa mi všetko,je pravda,že mám anémiu ,a nešportujem,ale ako mám prepána takýmto veciam zabrániť ?
nemôžem už s tým tAkto žiť ...ja ,ked sa proste niečo deje,tak hned mi je zle na odpadnutie ,čiže prakticky každý druhý den ..je jedno,čo to je ,či v škole stresy,alebo doma,alebo hocičo ..jednoducho odpadujem stále ...ako nie do bezvedomia uzž teraz ,posledného pol roka,ale stále cítim ten hnusný pocit,bojím sa sama chodiť !!! po meste ,bojím sa ísť na prechádzku,neraz sa mi totiž stalo,že mi prišlo tak zle v meste,že som musela bežať hned domov ..
nechápem,čo mi je :( čo to môže byť ?už si začínam myslieť,že som hypochodner a že blazniem :(
poradte ,prosím vas

sovičkaE

Môj názor- vela piť, aspoň 2-3 litre denne na upravenie tlaku, ďalej by som si kúpila MagneB6, každý deň jednu tbl.Poznám tieto stavy. Mne sa to upravilo, ale stane sa , že pri výraznom strese sa to objaví. Vtedy si poviem, že som už dosť stará aby som to zvládla...a zvládnem to. Vela totiž robí aj to, čo máme v hlave a to je vedenie, že sme už odpadli a vedenie, že sa ten stav blíži.

kajka

ale ja nemam uzkostne stavy ,teda niekddy vecer ano,ked si lahnem,ale inak nie,cez den,mne je na odpadnutie ...
a z rkvi mi nevycitali nikdy nic,len ze nemam dostatok zeleza ..nic ine

depresia ?psychiater ?:( no aj ja si myslim,ze uz blazniem,mate pravdu ..ale neviem,co to moze byt za diagnoza ..

doremi

tak na depresiu toto rozhodne nevyzera,je treba ist na krvne testy k obvodnej, ta ťa potom posle dalej
..inak, to s tym urieknutim nemusi byt uplna blbost, mozes mat z oci, skus sa opytat nejakej starsej zeny (babky, ak mas) nech ti spravi uhľovu vodu a mala by si nosit nieco cervene (naramok na ruke napr., aby sa ti to nestavalo)
este mi napadlo, mozes mat prekysleny organizmus alebo mozes byt dehydrovana (ak pijes menej nez 1,5l cistej vody denne)

doremi

tak na depresiu toto rozhodne nevyzera,je treba ist na krvne testy k obvodnej, ta ťa potom posle dalej
..inak, to s tym urieknutim nemusi byt uplna blbost, mozes mat z oci, skus sa opytat nejakej starsej zeny (babky, ak mas) nech ti spravi uhľovu vodu a mala by si nosit nieco cervene (naramok na ruke napr., aby sa ti to nestavalo)
este mi napadlo, mozes mat prekysleny organizmus alebo mozes byt dehydrovana (ak pijes menej nez 1,5l cistej vody denne)

house

Podla Vaseho popisu choroby mate depresiu.Dnes to ma vela ludi.Da sa to liecit.Vyhladajte psychiatra.Pomahaju prechadzky , caste sprchy, spanok, pozitivne myslenie romanticke filmy, sex.

mima..

je to zaujimave.ako sa k tomu vyjadrili lekari za tie roky ta museli niekolko krat poposielat po roznych vysetreniach.ine priznaky to nema?len to odpadnutie?busenie srdca,strach a podobne to nesprevadza