Dobrý deň, mám taký problém .. Posledná menštruácia mi prišla o dva dni skôr, normálne trvanie aj intenzita. 16. deň cyklu u mňa začalo špinenie, ktoré trvalo asi týždeň (pravdepodobné ovulačné - rada odborníka), dnes mi mešká MS piaty deň, robila som si ráno test a vyšiel mi negatívny ale teraz som sa ešte raz pozrela (po hodine a pol) a vidím tam druhú čiarku takú veľmi slabú. Znamená to teda, že je pozitívny?
Každý pohlavný styk mám chránený, používame prezervatív..
Druhá čiarka po limite
Ano, je to tam napísané, že po 30 min už by sa to nemalo odčítavať, len som čítala na jednom fóre kde mamičky písali že aj po 25 min keď sa ukáže, može byť pravdivý a že aj slabá čiarka je čiarka.. som strašne nervózna a chystám sa na ďalší ale nechcem robiť v jeden deň, keby náhodou
Stále ten jeden pozorujem, nemožem ho vyhodiť a zrazu vidím, druhá čiarka nikde.. Možno už len hľadám všetko možné len aby som zistila, čo sa deje, že ešte stále neprišla
presne tak, v pribalovom letaku sa pise do kolkych minut treba vysledok citat. Po hodine a pol tam mozes mat ciarok aj desat :) Pre pokoj duse si sprav druhy test a vysledok odcitaj podla NAVODU.
Ahoj, tuším že výsledok je možné z testu odčítavať len pár minút po stravení toho testu, myslím že je to aj napísané v príbalovom letáčiku.
ja na tvojom mieste si spravim este jeden test..
na dialku ti nik nepovie, ze si tehotna..
ked pouzivate prezervativ spravne, nemala by si byt...
po hodine a pol je neskoro...
moze to byt aj cysta...
sprav si este jeden test