Po prvé - ospravedlňujem sa za dlžku ..
Pred mesiacom a pol som začala chodiť s jedným chlapcom .Ja mám 17 a on 24 ... Ľúbim ho , no často sa v ňom strácam a neviem ako sa mám zachovať , pretože ...
Má veľmi ťažký život . Jeho rodičia sa rozviedli , on žije s matkou , ktorá ho ponižuje , dáva mu všetko za vinu , denne ho psychicky nervuje ...Jeden týždeň , keď býval sám doma ,som k nim chodila a keď na to prišla jeho matka vyhľadala si moju rodinu a odkázala mi ,nech sa držím ďalej a viac k nim nejdem ... Nemá možnosť ísť bývať sám a otec chce zostať sám ..
Prešiel si snáď už všetkým .. Drogy , alkohol , výtržnosti ... proste všetkým .. Toto mi rozpráva len málokedy , vtedy ho len počúvam a dávam si všetko dokopy .. Povedala som mu , že on nie je jeho matka či rodina ( s bratom sa nebaví,lebo je to pako a predáva drogy , otec bil mamu atď ... :( ) a že kašlem na to akú má zlú minulosť ... Teraz má za mesiac 24 rokov , má dobrú prácu , chce sa uči´t nové , zarobiť si a mať normálny život ...
Je nám spolu fajn , náš vz´tah je založený na porozumení a láske ... Povedal mi ,že počká so sexom , i keď viem , že on by neváhal , ja sa však necítim pripravená ..
Háčik je však v tom , že je dosť poznačený situáciou doma , občas sa mi pár dní neozve a povie ,že sa opil ,lebo už nevládze , že nechce ,aby som ho videla na dne ... atď ... Je to veľmi zložitá povaha , sám mi povedal na začiatku ( keď sme ešte neboli pár ) , že nech radšej odídem , pretože má príliš pokazený život a nechce do toho namočiť aj mňa ....
V týchto dňoch sa mi opať neozýva a mňa to strašne štve , mám strach či je všetko v poriadku ... Neviem však ako mám občas reagovať , pretože si myslím ,že toto sa vo vzťahu nerobí ,aj keď to má ťažké ... Stačila by jedna sms , že zlatko , som ok , potrebujem byť sám ... a chápala by som ho ...
Len takto neviem , ako dlho vydržím ,že sa len tak odmlčí , vybuchne ,alebo sa nebudeme mocť stretnúť , pretože sa opije , zhúli .. atď .
Možno si niekto povie ,že som hlúpa , že nech si fakt držím odstup od takej rodiny ... no viem ,že on je iný , že chce mať dobrý život , len ho to pohlcuje ...
Ďakujem za príspevky ...