Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prvé stretnutie z chlapcom a hanblivosť

Príspevok v téme: Prvé stretnutie z chlapcom a hanblivosť
Patinka

Ahojte ešte som sa nikdy nestretla z chlapcom z očí do oči.. A o pár dni sa mám stretnúť z jedným chlapcom dohodli sme sa že sa stretneme,
no ja som hrozne hanblivá a hrozne sa ho hanbím je iba o 1 rok starší takže niesme vysoký vekový rozdiel. :)

on je taký kľudní a ja rozrušená :) Bojím sa že nebude o čom reč :)

Niejaké témi o čom rozprávať mi napíšte prosím :)

Pomôže mi niekto ako sa zbaviť hanblivosti.. alebo ako ste sa zbavili hanblivosti vy ked ste sa niekoho/niečoho hanbili.. :)

Á keď sme už pri stretnutí tak ako sa rozlúčiť ? ked to bude prvé stretnutie.. musí byť na rozlučke pusa? alebo stačí objatie ? :))

wreck

Patinka, tak to zoberme postupne:

'Niejaké témi o čom rozprávať mi napíšte prosím'

1) genitiv a instrumental jednotneho cisla v slovencine, ich historia, vyznam a pouzitie v kazdodennej praxi ;)

2) pisanie na forum pred stretnutim sa s niekym, zmysel, ocakavania, reflexia na napisane, dojmy a pouzitie ziskanych vedomosti v praxi ;)

3) chovanie pieskomila mongolskeho (meriones unguiculatus) v bytovych podmienkach, odporucana chovatelska literatura, vymena skusenosti chovatelov, aktivita v okresnych a krajskych kluboch chovatelov pieskomilov mongolskych ;)

'Pomôže mi niekto ako sa zbaviť hanblivosti.. alebo ako ste sa zbavili hanblivosti vy ked ste sa niekoho/niečoho hanbili..'

casom, vekom, skusenostami, postupne a adekvatne rastucim sebavedomim. nic z toho sa neda urobit na pockanie, nech by si akokolvek chcela.

'Á keď sme už pri stretnutí tak ako sa rozlúčiť ? ked to bude prvé stretnutie.. musí byť na rozlučke pusa? alebo stačí objatie ?'

rozlucit sa slovami 'ahoj, bolo to fajn', ze predpokladu ze to bolo naozaj fajn a lahkym zmyselnym mavnutim rukou jeho smerom. ;) pusa a objatie nie su nikde definovane ako povinne, takze nic neporusis ak budu, a nic neporusis ak nebudu. treba to prisposobit situacii, ze. ked sa uz nebudes chciet stretnut, co sa moze stat, tak sa nan nebudes asi vesat ani ho nijako cucat, a to ani na licko. ;)

najlepsia rada zo vsetkych je tato: nechaj to volne plynut a uvidis ako to pojde. cim viac dopredu pripravis, tym horsie to dopadne. :)

Carie

No rozpravajte sa o sebe, o svojich zalubach a to mozte celkom dobre rozvinut. Ak chodite do skoly na aku skolu, ako sa vam tam paci, co planujete robit v buducnosti. Mozes sa ho tiez spytat na rodinu. Neboj, konverzacia sa rozvinie aj hanblivost potom opadne. Na prvom rande rozhodne nemusi byt pusa ani objatie. Ja sa teda na takychto zoznamovacich rande neobjimam a pusu si dame len vtedy, ak on prejavi zaujem, co niekedy prejavi.