Nie sme veľmi dobrý kolektív, skupinkovanie, ohováračky. Má zmysel ísť na stužkovú? Aký máte na to názor? Aká bola Vaša stužková? Ďakujem
Stužková
Stuzkova bol trapas. Ale aspoň som sa prvý krát nechala zmalovat, mala som pekne šaty a účes. Teraz to vyjde asi tak 5x drahšie. Program bol o ničom, ľudia hnusni ako vždy a celý čas sme sa a kamosmi zasivali a fajcili, kým tam oni chlastali a tancovali na trápny hudbu typu Repete. Tfuj.
Ja som na stužkovú nechcela ísť, ale keďže som bola čierna ovca triedy, rozhodla som sa, že všetkým vytriem zrak. Prišla som tam ako taká tá femme fatale :-D, urobila rozruch a pred polnocou som s frajerom zdrhla do baru :-D
lost, jak že krádež v banke je len raz za život? Hádam len vtedy, keď sa človek nechá chytiť, nie?
A aj keď ho pustia, tak môže kradnúť zasa, nie? :P ;)
lost, jak že krádež v banke je len raz za život? Hádam len vtedy, keď sa človek nechá chytiť, nie?
A aj keď ho pustia, tak môže kradnúť zasa, nie? :P ;)
ja som jedina z triedy nesla.vedela som,ze to vobec nie je o tom,ako to dobre do utuzi kolektiv, co sa po par rokoch aj potvrdilo.kazdy na kazdeho zabudol.cest vynimkam.pozerali na mna nejak divne, niektori ma obdivovali,lebo oni ako ovce isli aj ked nechceli. ja som si spocitala kolko to vyjde a strucne som vysvetlila ,ze je to neekonomicke davat tolke peniaze na 1 vecer.
tak aj kradez v banke je len raz za zivot :D
a predsa ludia radsej nekradnu..
no neviem, my sme mali na vyber dovolenku, alebo stuzkovu..
domysli si, co to bolo :D
a ci si na to pamatam?
ani nie.. az na to ze sme zo seba museli robit traposov.. ako je tancovanie povinne (ktoremu som sa vyhol :D ) a rozne ine kusky pred publikom (ktoremu som sa tiez vyhol :D ) sme tam len jedli a jedli..
do dnes netusim aka bola pointa :)
mne by to teda nechybalo a to ma stalo (teda mojich rodicov) tusim ze okolo 6 tisic vtedajsich korun, co bolo akurat tak na dovolenku..
ale neviem ako to budem vnimat o 40 rokov napriklad..
zbytocnost a traposina. Rodicia sa zabavia ocividne viac nez maturanti ;) Rovnako ako xxy to nerozoberam ani nato nespominam. Urcite to nepovazujem za pamiatku na cely zivot ani neuznavam nazory typu " je to len raz za zivot " noaco ze to je len raz za zivot ? aj zatmenie slnka je mozno raz za zivot a co ? :D ... Ked ste taky naprd kolektiv tak sa nato vykasli usetris kopu prachov za ktore mozes oslavit s kamosmi v bare alebo s vasimi v restike :)
Tiež som nemala v pláne zúčastniť sa mojej stužkovej (z podobných dôvodov, aké uvádzaš ty), no nakoniec som na nej bola a rozhodne neľutujem :). Jasné, poskupinkovaný kolektív stužková určite neutužila, no my - ľudia, ktorí sme si fajn rozumeli - sme sa zabavili skvele :). A aj moja blízka rodina, takže stužkovú vnímam veľmi pozitívne :).
cela moja stuzkova bola totalne trapna a vobec to ani nerozoberam, vymazala som to z pamate