Dobrý večer, som tretiačka na gymnáziu a už pomaly nás profesori pripravujú na maturitu :) Ja sa chystám maturovať z geografie,občianky, slovenčiny a nemčiny. Ešte nie som ale pevne rozhodnutá na akú školu pôjdem, veľmi som chcela ísť na masmédialnu komunikáciu,ale nejak z toho zišlo, a teraz ma prezmenu napadla pedagogická fakulta, len ešte sa rozhodujem.. Napadla ma aj špeciálna pedagogika, nevie náhodou aké sú tam prijímacie skúšky? s deťmi to celkom viem, tak možno by som nemala problém sa venovať aj chhoručkým detičkám :-)..tak, snáď mi dáte nejaké typy .. :)
Špeciálna pedagogika
oo matematika? ekonomika? to mam ako chapat? :) ja niesom s matikou velka kamaratka, takze tak mi daju okruh co sa mam naucit hej? a z toho potom vybera na skusky? tak to mam chapat? :)
hlavne nie na Slovensko prosíííííím
Ahoj, prijímačky na ŠP ? ak sa naučíš okruhy, kt. ti dajú zvládneš ich ľavou zadnou. Sú to testy zo všeobecného prehľadu, t.j SJL, GEO., BIO.,(anatomia človeka, rastlin) MAT., HV., VV., EKONOMIKA.
Môžem povedať za seba, že boli ľahké. Ešte keď si z gymka tak ich jednoznačne daš na 100%.