Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Potrat

siiimon

ked sa na to pozriete z inej strany mame pravo zabit cloveka? trest smrti uz nie je a ani nikoho zabit nemozme beztrestne na vynimky, ze sebaobrana...to ze potrat je podla niektorych ludi nieco ine je zaujimava myslienka...co je potrat ked je to nieco ine by mazaujimalo. potrat je vrazda iba s tym rozdielom, ze zabijeme este nenarodene dieta...takze teoretciky ked je toto legalne legalne by malo byt aj ked matka sa rozhodne zabit svoje narodene dieta lebo je to JEJ dieta a ona MA PRAVO sa ROZHODNUT...ako zmiesne ako niekto moze vobec schvalovat potraty, je to vrazdy tak ci tak a iba si to vieme pekne zamaskovat a obhajit, ze zena ma na to pravo, jej telo a bla bla...keby sme muz a nasa partnerka ide na potrat bez nasho vedomia tiez by sme s tym nesuhlasili lebo je to aj nase dieta, ale ked sme zeny tak je to nase telo tak si s nim mozme robit co chceme...ake naivne, nase telo to ano, ale my nemame pravo zobrat zivot lebo ani sme ho samy nedali tak nemame pravo ani samy ho zobrat. ked je odcudzovany holokaust preco nie aj potraty? ved v tom nie je vobec velky rozdiel ked sa clovek zamysli, tiez nazor jedneho cloveka, ze ten nema pravo zit a tak zomrie...nejaky rozdiel? iba vo veku a v pocte...vlastne ten pocet ani nesedi lebo potratmi na celom svete zomrelo viac deti ako ludi v holokauste, denne je kopu potratov...kopu zivotov...na youtube je dobre video presne o porovnavani potratov a holokaustu a ja s tym suhlasim...kazdy ma pravo moralizovat aj ked si tu o to ta zena neziadala, nikoho nepoziadala, aby nemoralizoval takze pravo na vyjadrenie nazoru stale mame. toto je moj nazor a ak sa s vasim nestotoznuje tak to je vas problem a nie moj, ja lůen dufam, ze ta zena urobi spravne rozhodnutie lebo nevieme ci nema nejake ochorenie alebo co takze ju NESUDIM a opat si to precitajte NESUDIM lebo niektore z vas to urcite nepochopia a zacnu na mna kydat :p, ja som tu len vyjadrila moj nazor na potraty a ju vobec neodzudzujem lebo na to NEMAM PRAVO, mily lupienok drzim ti palce ;) a bud stastna to je z mojej strany vsetko

Aja02

Aprílka, žena nie je chodiaca maternica a je to síce hnusné, ale mne alebo ktorejkoľvek inej žene môže byť úplne jedno, či sú nejaké páry, ktoré túžia po deťoch a nemôžu ich mať. Žiadna žena nie je povinná dieťa vynosiť.

00Lenka00

Prestante s tou moralistikou! Sa zamyslite nad sebou, bez urážky, skuste si dávať pozor pri pohlavnom styku a budete mať život krajší

Aprílka

Veď vravím je tu aj možnosť adopcie! Viete ako by sa nejaký pár potešil, že môžu mať bábätko keď nemôžu mať vlastné! By ste sa čudovali, ale je to tak.

Aja02

Samé moralistické kecy. Väčšina z vás by si určite dieťa z decáku nezvala. Žena nie je chodiaca maternica, to už by ste niektorí mohli pochopiť.
Interrupcia stojí cca 250-300€ a musíš ísť za gynekológom.

00Lenka00

Nechápem, ako niekto, môže niečo také podporovať ! Je to naozaj smutné, predstavte si,že ste na mieste toho dieťaťa ... Ved je to vražda! Treba si dávať pozor nabudúce a potom nebude treba mať dilemu, že čo robiť v takej situácii ... Treba sa vždy nejako chrániť. Nechcem Ti zle,ale osobne som proti, rozhodni sa pochopiteľne len Ty sama. Držím palce