Vie niekto poradit?
Tohto roku som uspesne skoncila strednu skolu a od maja som nezamestnana, vyska nepripadala do uvahy, niesu na nu financie. Ostala som doma. Cele prazdniny som sa snazila v okoli hladat hocijaku brigadu ale ziadne moznosti naokolo, nic sa mi nepodarilo.
Je mi uplne strasne, cele prazdniny ma doma otec buzeruje ako nic nerobim, ze on v mojom veku uz davno nieco robil a ze sa o mna starat nebude. Je to vsetko nanic. V okoli s mojou skolou nemam uplatnenie, vystudovala som grafiku a tu v tomto zapadakove o to nik nema zaujem /aspon som nic neobjavila/. Rozmyslala som, ze si poslem zivotopisy do BA, nasla som tam par pracovnych ponuk... neviem vsak ako zacat :(( a strasne ma to ubija, vsetko, ta situacia doma, pomyslenie na buducnost. Bojim sa ze to nema ziadnu perspektivu.
Od augusta mi uz otec nedava ani cent, raz sa nastval a odvtedy sa somnou jednoducho nebavi, neviem, ako mam zacat ale viem ze bez ich pomoci nespravim nic. Nemam ziadne peniaze, netusim odkial ich zohnat a ak sa mi podari najst pracovnu ponuku v BA, nemam tam kam ist, nemam peniaze ani na prvy mesiac, kde by som sa mohla ubytovat, nemam tam nic.
Musim odist. Chcem sa zbalit a odist prec od tohto vsetkehoa uz nikdy sa doma neukazat ale neviem, ako na to, nemam podporu, ani ju mat nebudem a netusim co mam dalej robit... rozmyslala som nad pozickou, keby som mala nieco niekde iste, ale ani do toho sa nerozumiem.
Ako to riesit ? Ako zacat ?
Ako zacat ?
:/ neviem ci by som toto dokazala..naozaj.Skor mam chut dokazat mu ze niesom neschopna a ze to zvladnem aj sama bez jeho pomoci, nech si necha svoje peniaze, nechcem ich. To uz ozaj radsej tu pozicku..a vypadnut z domu
vypytaj si od neho na zaciatok a oboznam ho so znenim zakona.
Viem ze ma musi zivit :/ to som citala. ALe ani sama to tu uz nevydrzim, co z toho ze ma bude zivit ked mi bude kazdy den nicit zivot ty ako nic nerobim a ze som uplne neschopna. Nemozem doma otvorit ani chladnicku, naposledy ma zoziapal, ze som si do nej nic nedala, nech ju neotvaram. A vsima si len to ze sedim za pc ale co ine mi ostava ?? Robila som si na nete online portfolio aby som mala vyssie sance a tiez som hladala nejake pracovne ponuky a on vidi len to ze sedim za pocitacom.. boze musim uz vypadnut, je to stres
otec ta podla zakona MUSI zivit, takze nech sa nerozkrikuje.
winki.... hladala som aj taku cele prazdniny..bola som sa pytat snad vsade..v tescu, v lidli, dokonca v obchode s kobercami, vsade... bud povedali ze sa ozvu a doteraz nic alebo rovno odmietli s tym ze uz nehladaju.