Ako zacat ?

Príspevok v téme: Ako zacat ?
ako_zacat

Vie niekto poradit?
Tohto roku som uspesne skoncila strednu skolu a od maja som nezamestnana, vyska nepripadala do uvahy, niesu na nu financie. Ostala som doma. Cele prazdniny som sa snazila v okoli hladat hocijaku brigadu ale ziadne moznosti naokolo, nic sa mi nepodarilo.
Je mi uplne strasne, cele prazdniny ma doma otec buzeruje ako nic nerobim, ze on v mojom veku uz davno nieco robil a ze sa o mna starat nebude. Je to vsetko nanic. V okoli s mojou skolou nemam uplatnenie, vystudovala som grafiku a tu v tomto zapadakove o to nik nema zaujem /aspon som nic neobjavila/. Rozmyslala som, ze si poslem zivotopisy do BA, nasla som tam par pracovnych ponuk... neviem vsak ako zacat :(( a strasne ma to ubija, vsetko, ta situacia doma, pomyslenie na buducnost. Bojim sa ze to nema ziadnu perspektivu.
Od augusta mi uz otec nedava ani cent, raz sa nastval a odvtedy sa somnou jednoducho nebavi, neviem, ako mam zacat ale viem ze bez ich pomoci nespravim nic. Nemam ziadne peniaze, netusim odkial ich zohnat a ak sa mi podari najst pracovnu ponuku v BA, nemam tam kam ist, nemam peniaze ani na prvy mesiac, kde by som sa mohla ubytovat, nemam tam nic.
Musim odist. Chcem sa zbalit a odist prec od tohto vsetkehoa uz nikdy sa doma neukazat ale neviem, ako na to, nemam podporu, ani ju mat nebudem a netusim co mam dalej robit... rozmyslala som nad pozickou, keby som mala nieco niekde iste, ale ani do toho sa nerozumiem.
Ako to riesit ? Ako zacat ?

ako_zacat

:/ neviem ci by som toto dokazala..naozaj.Skor mam chut dokazat mu ze niesom neschopna a ze to zvladnem aj sama bez jeho pomoci, nech si necha svoje peniaze, nechcem ich. To uz ozaj radsej tu pozicku..a vypadnut z domu

winki

Poradím ti jednu extrémnu vec....ak máš možnosť odsťahuj sa niekde k starkej k ujovi k tete a rodičou daj na súd na výživné potom. Je to extrém, ale čo už.

ako_zacat

Viem ze ma musi zivit :/ to som citala. ALe ani sama to tu uz nevydrzim, co z toho ze ma bude zivit ked mi bude kazdy den nicit zivot ty ako nic nerobim a ze som uplne neschopna. Nemozem doma otvorit ani chladnicku, naposledy ma zoziapal, ze som si do nej nic nedala, nech ju neotvaram. A vsima si len to ze sedim za pc ale co ine mi ostava ?? Robila som si na nete online portfolio aby som mala vyssie sance a tiez som hladala nejake pracovne ponuky a on vidi len to ze sedim za pocitacom.. boze musim uz vypadnut, je to stres

winki

Inak nechápem takých rodičou. Môj otec mi už vybavil 5 pohovorov namiesto toho, aby na mna hučal, že len ležím doma. A mama mi vybavila brigádu u nich vo firme.

ako_zacat

winki.... hladala som aj taku cele prazdniny..bola som sa pytat snad vsade..v tescu, v lidli, dokonca v obchode s kobercami, vsade... bud povedali ze sa ozvu a doteraz nic alebo rovno odmietli s tym ze uz nehladaju.