Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čokoholička

Príspevok v téme: Čokoholička
Amy-choco

Podarilo sa mi za krátke obdobie schudnúť dve kilá a konečne začínam vyzerať normálne, ale v poslednom čase mám enormnú chuť na sladké a nedokážem sa prestať napchávať čokoládami. Jednoducho na to dostanem z ničoho nič chuť a som nervózna dokiaľ si nedoprajem. Nedokážem sa zaprieť a nezjesť ju. Čo robíte vy keď dostanete chuť na sladké? Prosím o nejaké rady, pretože tie kilá začínam znovu naberať. Ďakujem.

fitnesca

neviem ak teda chceš chudnúť a vyzerať normálne tak určite odporúčam to že keď tak kvalitnú a oveľa menej ako celú , a ak máš veľmi chuť na sladke skús to nahradiť ovocím ... ale napríklad ja som tiež na sladké a vylúčila som to absolútne z jedálnička , nahrádzam to napr. ovocím alebo tak ani bna to už nemám chuť a darí sa mi ísť s váhom úspešne dole ...

olivka30

ked dostanem chut, tak si dam, ale taku kvalitnu horku minimalne 70% kakaa, taka ti neuskodi ak nezjes celu tablicku. je hlavne si vyberat hlavne kvalitne sladkosti, nie nejake mliecne milky s naplnami prepchate eckami.
inak tieto chute vobec nepotlacam a ked to fakt nemozem vydrzat tak si dam.
no pozorujem na sebe, ze ak si sladke doprajem rano (robim to tak uz veelmi dlhu dobu), potom mi uz nechyba poobede alebo vecer (sem tam ano, ale je to v norme). do tej 11tej hodiny rana telo cukry spracovava najlepsie, tak si skus rano dopriat sladke ranajky, nejake cerealie s cokoladou napriklad a na desiatu ovocie alebo musli tycinku a po tyzdni sa ti tie chutove bunky upravia, poobede a vecer by ti to uz tak velmi chybat nemalo.
su tabletky s chromom, ktore maju potlacat chut na sladke, ale odkusane nemam.