Zlá robota

Príspevok v téme: Zlá robota
trulina

Mna asi dnes odvezu na psychiatriu. Dost, ze sa zmietam par rokov v depresiach. Lezie mi na nervy moja robota. Chcem si zobrat tyzden podrbaneho volna, aby som mohla ist na prednasky (externe studium), lebo v tejto robote a s tou skolou co mam, to dlho nevydrzim a oni mi to posrate tyzdnove volno nechcu dat. Lebo dovolenku a nahradne volno musim vyuzit len v urcene terminy. Ja sa tam idem zodrat za maly plat ako taky somar a este budu na mna krivo hladiet, ze taketo sa predsa nerobi, ze chcem ist na tyzden mimo urcenych dni. Mam chut sa na vsetko vykaslat.

biela mačka

mňa v robote neznášajú..kolegy si dá hudbu tichšie až po nikoľkých upozornniach a kolegyňa, ktorá je síce mladšia ale služobne staršia, mi eštenenavrhla tykanie a to som ta rok a pol

netopier

Chod na PN a pokojne bud na nej aj dva mesiace, pocas PN ta vyhodit nemozu. Len rataj s tym, ze zamestnavatel na teba posle kontrolu.

sslnieckova

ano, na Slovensku je to tak, že väčšina ľudí si aj skákať po hlave dá, aj zdravie a súkromný život obetuje len aby si udržal prácu, lebo čo keď to niekde bude horšie, veď všade to tak je... A práve preto sa tento týždeň pozerali na mňa ako na zjavenie keď som dala výpoveď a úprimne ju odôvodnila...

jahodka123

Mne sa niečo marí, že zo zákona ti proste zamestnávateľ NESMIE zatrhnúť ďalej sa vzdelávať a doštudovať školu. Mala som dve kolegyne, ktoré potrebovali rovnak volno kvôli štátnicám a šéfa išlo rošklbať, ale MSUEL im to volno dať !

.

Ailise,správne si použila časticu "asi".Jedna vec je "chcieť",druhá niečo urobiť.Z celoživotnej praxe viem,že tí,čo najviac nadávajú,v rozhovore so zamestnávateľom ich nepoznávam(čierne sa zmení na biele ap.).Niekto vydrží nadávať u jedného zamestnávateľa aj 31rokov..
Úspešné ukončenie ext.štúdia ešte neznamená dobré uplatnenie a spokojnosť v zamestnaní.Stačí nazrieť do dotazníkov uchádzačov o zamestnanie v nemenovanej firme na severe Slovenska..

biela mačka

Lenže keď podá výpoveď, bude nezamestnaná. Čas hľadať si prácu nemá, pretože konkurzy sú tiež v pracovnej dobe. Pokiaľ človek pracuje v školstve, kde robí maximálne do druhej, tak potom môže ísť na pohovor. Ale čo v zamestnaní, kde trčí dlhšie ako do štvrtej? Zamestnávatelia vedia, aká je situácia a tak to využívajú.
Ja tiež mám takú robotu, že keď musím ísť po pracovnej dobe k lekárovi (poviem to vždy dopredu), no ešte nie je hotové napriek mojej snahe), tak po mne zazerajú a musela som robiť počas PN aj z domu.

onn

vsak ved chod na psychiatriu a ta vypisu a mas po probleme, bodka :D a netreba sa trapit dalej , vsetko je take jednoduche . drz sa