Oplatit neveru neverou - co myslite?

TanteTekla

ok, ty si vrznes, pripadne sa zamilujes. budete chodit s tajtrlom (tvoj muz) vedla seba, snivat svoje snicky, deti nebudu chapat co sa deje, ale hlavne, ze ste si obaja vrzli. a co potom? a hlavne, ked ty budes zaneprazdnena vrzanim, on bude zaneprazdneny vrzanim, co bude s detmi? budu drzat sviecky? mysli.

co tym chce byt povedane: pri takomto scenari, co si vyriesila?

Marsmeloun

aj mna zaujíma kolko mas rokov ? lebo podla mna si este isto mlada žena :-) .... no podla toho čo rozpravas ... nemáš vlastne priame dokazy o tom že ťa s nou podvádZa ...len sa s nou vlastne stretava ...

BcMia

nemusíš sa s ním rozviesť, ale aspoň postrašiť ho treba a uvidíš ako zareaguje, či sa zbadá a či mu to dojde, keď uvidí vytlačený rozvodový papier... ak nie tak si ťa nezaslúži. môžem sa spýtať koľko máš rokov? určite si ešte nájdeš nového priateľa, aj keď nebude pokrvný otec tvojich detí no môže si vás všetkých vážiť oveľa viac ako tento.

klavesnica

prisla som na to nahodou, ten vztah trva uz skoro dva roky, velmi si rozumeju. nevykricala som mu to, ale povedala som, ze o tom viem. bol dost v soku a tvrdil, ze s nou nespal, ze je to len kamaratstvo. ale travi s nou vela casu, chodia spolu sportovat a tak. ja nemam cas, som s detmi.oni maju rovnake zaujmy, ale niekto sa musi venovat aj detom. nemozem s nim chodit na bicykel, behat a do fitka, lebo nemame kam dat deti. ona je bez deti a rozvedena.

Marsmeloun

ako si zistila tu neveru ??? je to dlhodobá záležitosť ??? či len jednorázová nevera ?? a čo mu muž na to ? ked si mu to vykričala alebo tak ? ako sa k sebe správate ?

Dadula56

Neulavi. Skor sa ti pritazi, ked klesnes na jeho uroven. Teraz mas aspon moralne navrch. A deti ako dovod zostavat v skarchovanom vztahu?Myslis, ze to necitia, ze to nie je v poriadku?A tvoj manzel zrejme extra starostlivy otec nebude, ak ma cas a peniaze na milenku.

Marsmeloun

a neviem čo je pre deti horšie ... mať rozvedených rodicov .... nežijúcich spolu v klude ... alebo pohlad na utrápenú mamu ...ktorej muž behá za milenkou ... a trapi sa ..

Marsmeloun

možno sa ti na chvílku ulaví ... ale v konečnom dosledku ublížis sama sebe ... a este ked uvidíš , že s tvojím mužom to ani nepohne ...maj svoju hrdosť ...mužovi teraz musíš ukazať o akú ženu prišiel a nie sa ešte takto zhadzovať ...