Vyvolávačka - prosím o radu

Aprílka

Ono to je s rodinami ťažké, ale možno ich to bábätko zmení, veď to bude ich vnúča. A keď ťa zavrhnú tak to je už ich chyba nie tvoja. Oni sú proti vášmu vzťahu.

2bodka

Kattullicek

nezavrhnut, mozno budu mat na zaciatku pindy, ale ked sa babo narodi, rodiny sa spoja :) aj u nas to tak bolo :) neboj, vsetko bude ok

Kattullicek

Veď ja viem že na tom nič nie je. Svadbu vybavíme ľahko, nejako by bolo. Len náš vsťah naše rodiny moc nepodporujú, a hlavne moja rodina s ním nesúhlasí. Takže sa bojím, ako to vezmú, aby ma úplne nezavrhli :(

Aprílka

Testy mamatest sú najspolahlivajšie testy, a keď máš príznaky tak šup šup k lekárovi nech ti to potvrdí, určí termín, dá tehu knižku :)
Pozri natom, že je neplánované, nie ste zosobášení, natom nič nieje. Budete mať dôvod sa zobrať a tešiť sa.
Veľa báb (napr. aj ja) chcú byť tehotné a buď sa nedarí, alebo nemôžu mať.
Dieťa je dar pre dvoch, čo sa ľúbia a keď sa tvoj priateľ teší, teš sa aj ty spolu s ním. Tehotenstvo nie je choroba ale STAV! To si zapamätaj :)
Hlavu hore :)

Kattullicek

Tak chcené, nechcené.. Hlavne neplánované :( Priateľ za s toho teší, no ja ani nie. Mám len 22 rokov, priateľ 25, bývame v podnájme, ani zosobášení ešte nie sme, takže žiadna sláva. A robila som si mamatest. Ale už asi týždeň mi každé ráno býva zle, mešká mi menzes, bolia ma prsia, a dosť často keď vidím niečo čo som predtým normálne jedla tak teraz mi je z toho na grc, takže si na 99% myslím že tehotná som.

Aprílka

Keď test vyšiel pozitívny tak gratulujem, zájdi za gyn. nech potvrdí tehotenstvo, keď potvrdí vyvolávačka je samozrejme zbytočná :)