Dnes mi doktor povedal, že táto diagnóza nie je liečiteľná liekmi, čo som nevedela, keďže mi druhý doktor predpísal Dine 35, nevedela som, že to potláča len príznaky....Okolo vaječníku mám "hrubú" škrupinu, cez ktorú sa moje vajíčka nevedia dostať von...Vysvetľoval a kreslil, vraj sa to zvyklo zoperovať a z vaječníka sa urobil výsek, ktorý povolil vajíčkam cestu von...Tak mi ženy povedzte, to všetky ste sa vyliečili len operáciou? Partnera nemám, deti ešte nechcem, je priskoro, mám 21...To mi ostáva len oeprácia? Vyliečila sa z Vás niektorá nejako inak, :-( Riadne ma posrašil, chcem detičky, ale nechcem do seba pchať lieky....Operácie sa nebojím, rada na ňu pôjdem, iba teraz idem do zahraničia a beriem tú HAK, ktorú mám dobrať...Len čo potom? :-(
Syndróm PCO - prosím všetky ženy, ktoré to majú/mali, reagujte!
na operaciu ta poslu az budes chciet dieta a nebude sa darit... dovtedy nestresuj.., pri operacii sa robi driling (poprepichava sa ta skrupina na vajecniku aby sa dostali vajicka von)
Mam pco, ale co sa tyka liecby, lekar mi chcel dat duphaston (nie je to antikoncepcia) na nastartovanie ovulacie. O operacii mi nehovoril nic...
Asi ti s tym velmi nepomozem, mozno sa ozve niekto iny, alebo skus hladat v starsich temach...