ahojte, chcela by som pocut nazor muzov, ci je to normalne aby moj priatel udrziaval kamaratsky vztah so svojou expriatelkou..ale taky, ze si pisu pomaly kazdy den..spolu sme sa o tom rozpravali, vie, ze mi to vadi, no vravi, ze do tohto ma nic..stale mi opakuje, ze ma ma rad, ze je stastny a nechce sa vratit do minulosti..no nedavno som zistila, ze si spolu pisali o sexualnych zazitkoch ake spolu mali...a to ma dost ranilo..ako na co si take veci pisu..proste sa s tym neviem vyrovnat, tak poprosim odpoved na otazku: je to normalne?nemusim sa bat?
a este radu na zaver: ako sa s tym vyrovnat? nemozem na to prestat mysliet..
za kazdu odpoved dakujem
Priatelova ex
vsak nech si aj ona zacne pisat s jej expriatelom a uvidime, ako sa tu bude jej terajsiemu pacit...;-)
a prosim pekne tiez denne a vratane sexualnych mailov
priatel, ktory si kazdy den pise s ex nestoji za nic! nech si hovori kto chce co chce o tolerancii bla bla bla ale toto sa proste NEROBI.. a nie je to normalne! niekde bude asi chyba.
aj moj priatel si takmer kazdy den pise s ex..neviem sice o čom,a račej to ani nechcem vediet..
Jahodka, sexicek, dievca sa nevyjadruje o tom, zeby chcelo priatela vlastnit :) Pyta sa, ci je v pohode, ked si s ex pise o sexualnych zazitkoch. A to v pohode nie je. Mozno ste natolko tolerantne, ze keby to robili vasi chlapi, tak ani brvou nepohnete, ale v pohode to rozhodne nie je :) Ano, staci ze partner miluje svoju partnerku, ale podla toho sa musi aj spravat. Neverim, ze by ste drzali pusu a krok, kebyze viete o niecom takom. A ak ano, klobuk dolu :D
co by malo byt na tom OK? tu nejde o nejake vlastnicke prava alebo co..preco medzi vas taha svoju ex? toto este nikdy k nicomu dobremu neviedlo.. a dennodenny kontakt? nepoviem, ak sa rozisli v dobrom, co sa teda stava malokedy, je normalne ze sa pozdravia v meste, prehodia par slov..ale dennodenny kontakt a spominanie na spolocne sexualne zazitky? toto rozhodne OK ani normalne nie je..tvoj priatel zjavne nema doriesene veci z minulosti..zrejme sam v sebe..inak by nemal potrebu kontaktovat svoju ex..ani sa ti necudujem, ze na to nevies prestat mysliet..s niecim takymto nie je jednoduche sa vyrovnat..
lol
baby, vy ste ake naivne?
pisu si kazdy den, vymienaju si sexualne ladene maily...
prosim vas...
ake ultimata? ake tolerovanie?
ak sa chlapcek nevie ustrazit sam a exka je taka drzana, ze nerespektuje lalala ako jeho novu priatelku...
no comment a sorry, ale ak ma lalala trocha rozumu, posle ho do riti
daj mu ultimatum bud s tymi hlupostami prestane, alebo ho vymenis za lepsiu variantu
Lalala, vsetko je v poriadku, ved sme ludia a nemusime predsa po rozchode na seba hadzat noziky, ked sa nahodou stretneme v meste. Co vsak v poriadku nie je, je to, ze sa bavia o svojich sexualnych zazitkoch. Ja neviem co su to za ludia a preco to robia. Mozno to nic neznamena, ale obnovovat si po rozchode taketo spomienky prosto nie je dobre. Skus mu povedat toto. Ale zaroven mu daj pocitit, ze nech sa deje co sa deje, ty mu doverujes a len sa potrebujes s tym vyrovnat :) Ak je to normalny chalan, urcite tvoju doveru nezneuzije...
Načo sa vyjadruješ, ked chcela názor od chlapa? Ja súhlasím s sexicek, aj ked by mi to tiež vadilo, snažila by som sa to prekúsnuť...
pisat si kazdy den s ex nie je normalne a toboz nie o tom, ako si to rozdavali. nechcem ti burat sny, ale ten tvoj priatel ta az tak nemiluje