Lubim vás

sorrento

Ja si myslím, že jeho zmysel života nieje negatívny, opak je pravdou nik nevie čo sa v jeho duši odohráva.
Uvediem príklad, kedy bohatý ludia z lásky k Bohu rozdali majetok, lebo milovali ludi. Tu netreba rozdad majetok, ale rozdávať lásku ktorá neubudne z majetku a dáva sa zadarmo. Zadarmo ste dostali, zadarmo dávajte...

renushik

aj ja Vás, ľúbim, tak ako krtko svoju lopatku, a som rada, že žiješ, vitaj! :) ideme rozoberať Higgsov bozón? :DD

Meretseger

No, aj ja som si to tu veľmi obľúbila, ale toto by som asi nenapísala :D Avšak je to veľmi milé, tož oplácam želanie (mír! Světový mír!).

sorrento

Čudujem sa niektorým reakciám.
Ľúbim Vás je to krásne povedané. Veď sám Ježiš povedal: Milujte sa navzájom tak, ako som ja Vás miloval.
Aj ja Ťa milujem a milujem každého i s jeho chybami veď vsetci máme svoje chyby. A označit Onn-na za iného človeka je na zamyslenie. Je to normálny a dobrý clovek.

renushik

šak na tom, že napíše niečo príjemné nie je nič zlé, len na túto stránku chodia ľudia, ktorí majú problémy, často krát tu vidím príspevky o ľuďoch, ktorí nevidia zmysel života, chcú sa zabiť, toto mi znelo skôr ako také rezignované na problémy života a také rozhodnuté, ja neviem, možno keby to bolo viacej rozvité a so smajlíkmi, brala by som to tiež pozitívne, len rozmýšľam v súvislostiach tejto stránky :)