Manželstvo

Príspevok v téme: Manželstvo
miselka007

Ahojte, mám takú jednu otázočku a neviem či mi budete vedieť poradiť z vlastnej skúsenosti alebo zo života.
Jedná sa o to, že mám priateľa s ktorým sa veľmi milujeme a chceli by sme sa vziať. Lenže je tu taký problém že on už bol raz ženatý a je rozvedený. Ja som ešte stále slobodná. Veľmi by som chcela svatbu v kostole ale už to nie je asu možné. Preto sa chcem opýtať či sa to nedá nejak zrušiť to jeho predchádzajúce manželstvo aby nam povolili svatbu v kostole. Je to nejak možné aby mal to povolenie? Ja viem že sa môžme vziať aj na úrade ale kostol je predsa kostol.
Ja si ho ale aj tak vezmem, aj keď to bude na úrade, len som sa chcela teda spýtať či sa to nejak dá alebo nie.

Veľmi pekne vám ďakujem

Maoam

apropo kostol, no neviem, ci je to sen kazdej zeny, asi nie kazdej

mne pridu kostoly totalne studene, divne a psycho

no a vedomie, oddavat sa vramci skorumpovanej a zvrhlej cirkvi...no neviem neviem

tak ale kazdemu sa paci nieco ine

ked uz, tak obrad niekde pri mori na plazi :DD alebo niekde v nejakom altanku v prirode, to je iste stokrat krajsie a romantickejsie , ked uz ide o to

miselka007

flegma ja viem ze pride aj to.. uz sice mala byt tento rok doma ale dostala spat svoju pracu... takze zatial este robi..

maoam nic tu nie je presladene... tu su len normalne komenty... a ziadne cukrucky :DDD

Aja02

Miselka, ak s nimi vychadzas dobre, tak je to super. Len nech vam to vsetko vydrzi. :)
Inak, davnejsie som citala diskusiu na jednom fore ohladne tejto temy a bolo tam pisane, ze ked sa podava ziadost o anulaciu, tak v cirkvi chcu pocut aj nazor byvaleho partnera, ale nie som si tym ista.

Vedma, vystihla si to. :-D Ja by som asi chytala infarktove stavy, ak by sa v kuse do mna niekto staral aj ked v dobrom.

Opustam vas damy. Zelam krasny den. :)

miselka007

flegma mi sa nemusime delit o nic, vsetko je spolocne.. co je na tom nepochopitelne.. pozrite svokra este pracuje, ma poobedne smeny- stale... ona ked je doma rano mi sme v praci... ked mi dojdeme domov tak zas ona je praci... cize mi sa vidime len ked tak cez vikend a maximalne ked dojde vecer z prace a sme este hore, ale zvycajne uz spime.. takze mame aj vlastne sukromie a nestazujeme si

miselka007

ja viem ze sa tazko veri ze este normalne svorky aj existuju, ale ja sa nemozem stazovat.. zatial, neviem ake to bude aj nadalej ale ja si myslim ze v pohodke lebo ona sa fakt s kazdym vychadza..