Ahojte, mam 20 roov, s priatelom som 5 rokov,pred room som bola na brigde v zahraniči a podviedla som ho.Nic to pre mna neznamealo, preto som to nikomu nevravela, no nemohla som sa priatelovi pozriet do oci.Tak som sa mu vcera priznala a teraz ked to vie tak sa citim omnoho horsie, mam z toho este vacsie vyčitky.Ihned mi to odpustil s tym že chápe že on bol moj prvy sexualny partner, že som to chcela vyskusat s inym.Ale ja si to neviem odpustit.A neptajte sa ma preco som mu to nepovedala skor, leb ja tomu sama nechapem.Citim sa hrozne, asi si ho nezasluzim.Mam sa s nim rozist? Ja ho milujem, aj on mna, ale bojim sa co bude dalej.Co ak mi tobude vycitat neskor. Stalo sa to niekomu vo vztahu, alebo to len ja som totalna krava, ktora vsetko len tak niči..
Nezaslúžim si ho
2bodka
Chrobák do hlavy, to si jej teda dala :D Už ju porazí asi fakt :DD
Porzi sa ak sa s tebou nerozišiel on tak to nerob ani ty. Teraz zistite ako to bude vo vašom vztahu dalej pokracovat, možno zistite po case aj samy ze to uz nema cemu, alebo prave naopak to bude stale rovnako pekne. Podla mna si ale spravila obrovku chybu ze si ho podviedla lebo si si tak mohla pokazit jednu dolezitu cast v tvojom zivote a teraz ho mozes stratit...
Sama casom uvidis, ci sa priatel bude vediet cez to preniest a s tvojim svedomim ti nikto nepomoze, to musis ty sama sebe odpustit. Mna teda milo prekvapila jeho reakcia, a kto vie, mozno aj preto je taka kladna, ze on si suchol pomimo :)
Každý sa raz môže pošmyknúť, sme len ľudia. Myslím, že jednu možnosť si zaslúži každý. Tvoj priateľ ti ju dal, pretože ťa miluje a ty ho chceš teraz odkopnúť, pretože nevieš žiť so svojím svedomím? Nebuď sobec a zmier sa s tým. Príjmi to, čo si urobila, pouč sa zo svojich skutkov a choď ďalej. Minulosť človeka len ničí a brzdí. Život ide ďalej, stávajú sa aj horšie veci.....
Tvoj priateľ si zaslúži lepšiu. Takže by ti samej malo dôjsť, či sa s ním máš rozísť.