Na hafana nam sada nehorazne vela much

Príspevok v téme: Na hafana nam sada nehorazne vela much
dontknow

Mame hafana, boxera. Je pravidelne ockovany, odcervovany. Trapi ma, ze na neho zacalo sadat strasne vela tych hnusnych much, ktore sa nacecavaju krvou. Na uskach ma oblasti, kde je vidiet uschnutu krv. VZDY ked za nim pridem na dvor, ma na sebe minimalne 20 tych hnusob. Mate nejaky sposob ako proti nim "bojovat" ? Pouzivame frontline proti blcham, ale na muchy ocividne nezabera,..

Deria

frontline by som ti neradila, je to jedna z najskodlivejsich chemikalii. uz sa stalo, ze psi dostali z toho epilepticke zachvaty. je smutne, ze veterinari to dalej doporucuju. skus obojok scalibor proti kliestom a blcham. je ucinny a najmenej skodlivy. okrem toho sa da samponom zmyt, ak by sa objavili nejake vedlajsie ucinky. (napr. pri alergii)avsak pozor! ak este frontline posobi, nemozes pouzit este aj scalibor. to len nabuduce. :)mozno ti niekto poradi psika natierat niecim prirodnym, co by odpudzovalo tie muchy. a to co su prosim ta za muchy, ked mu uz krv tecie? radsej by som to ale ukazala veterinarovi, ci za tym nie je nieco ine. muchy mozu byt uz len nasledok.