Dobrý deň.
Prečítajte si príbalový leták - je tam napísané varovanie - nepoužívajte po odznení záruky. Takže rok je veľmi dlhá doba, radšej by som sa ešte popýtala v lekárni, čo na to dať. A na čo sa tak rýchlo potrebujete dať dokopy? Veď všetko treba robiť pomaly a to najmä liečiť sa a chudnúť. O liečení a chudnutí to platí dvojnásobne a je to overené, takže určite to nejedzte, ak nechcete zomrieť! Ak zjete skazenú potravinu, vo väčšine prípadov, (ak je po záruke), tak začne bolieť brucho a / alebo žalúdok, vracanie, nevoľnosť, alergické reakcie, vyrážky, to všetko sú dôsledky potravín po záruke, a pravdepodobne by to bolo po užití tohto lieku po záruke len horšie, prípadne hrozí smrť. Takže asi vedia, prečo to tam píšu. Skúste si naštudovať alebo sa opýtať lekára aj lekárnika ( vo Vašom prípade chirurga aj obvodného lekára), prečo sa nesmú užívať lieky ,,po záruke". Pretože je to nebezpečné, ale oni Vás zahrnú určite kopou odborných výrazov, ktoré Vám potom laicky preložia. Jednoducho nie! Skúste Octánovú masť, tá je jednotka, aj keď smrdí. Trochu menej smrdí Fastum gel a Voltaren. Ale predsa sa riaďte tým, čo Vám povedal Váš lekár, asi sa nedá skôr vyliečiť, keď Vám to nakázal Váš lekár. Ja som si raz tiež vytkla nohu, (bolo to nanešťastie ráno) - ale, dlho dlho som ležala v posteli, krémovala si to Octánovou masťou a pila som nejaké bylinkové čaje, skúšala s ňou cvičiť ale najmä bola v pokoji. A potom som musela ísť na WC. Tak som si ohlásila maminu, nech mi pomôže, ale na moje čudovanie - aj na čudovanie nás - všetkých, normálne som vedela chodiť. Ale žiadny zázrak, to že vraj nebol. Jednoducho pokoj, lieky a mastičky a čaje zabrali, jednoducho niekomu sa to hojí skôr a niekomu neskôr, každý sme iný, na tom nezáleží, hlavne že sa to úplne vylieči. Ale ak sa to s niečim potlačí, tak keď si len trochu nejak nešťastne vyvrtneš nohu, tak budeš mať hneď zlomený členok - pretože je to NEDOLIEČENÉ a je to len POTLAČENÉ! Takže tie lieky alebo čo to je nejedz, len tie maste a krémy, obviaž si to, ak ti to robí dobre a ak ti to kázali, ľahni si do postele a užívaj si, že môžeš celý deň len pozeraž televíziu a byť na počítači, ale rob aj niečo užitočnejšie, napríklad čítaj knihy, pi tie bylinkové čaje, píš si s niekym, koho poznáš najlepšie, telefonuj, dlho volaj, spi - pospi si, aj to ti pomôže zregenerovať sa * teda aj teba, aj členok alebo sa rozprávaj s rodinou, kamošmi cez Skype, ICQ, Gmail, alebo ak máš niekoho doma, ak máš nejaké vnútorné zvieratko, oodraguj sa od tej bolesti a od toho, že nesmieš a / alebo nemôžeš na to stúpiť, zabudni na to, ale hlavne hneď nestúpaj. Ťažšie to bude s ťahaním sa na WC - mala som natiahnutý sval, týždeň som chodila na vozíku, a na záchod ma hodinu dostávali minimálne dvaja. :D Mám na čo spomínať. Nejedz lieky, pi čaj, jedz pestrú, vyváženú stravu ( o takomto čase si daj nejaké ovocie, zeleninu, nezaťažuj sa s ničím) a oddychuj.
Skoré uzdravenie ti prajem, maj sa.
Dovidenia.