Ahojte mam mensi problem skor ma to uz depta.Nikdy som nebol zamilovany. Prestavam verit ze laska existuje.Ako mam verit v nieco co som este nezazil? Som 21 rocny chalan sportoveho tipu, povedal by som ze celkom dobre vyzerajuci,uprimny a mily.Vzdy ked som mal nejaku babu a mal som s nou nieco dokazal som ju iba mat rad. Cim to je?
Existuje láska? Nikdy som nebol zamilovany
Nedvedi spievaju v pesnicke - "Kolikrát člověk může mít rád, tak opravdu z lásky?
Dvakrát či třikrát to ne i jednou je dost...." :)
samozrejme, ze existuje laska. Niekto zazije pocit zamilovanosti 100 krat za zivot, niekto 2 krat a staci mu to. Vsetko pride, len musi prist do tvojho zivota osoba, ktora to v tebe "otvori". Nemysli si, ze ak si nebol este zamilovany, je chyba automaticky v tebe. Prosto si nemal zrejme do koho byt zamilovany. Niekto je tak prizemny, ze sa dokaze zamilovat do hoc koho, niekto to nedokaze za cely svoj zivot.
Ahoj Brano,
mne sa stalo presne to iste, do svojich 21 som mala len troch chlapcov a ani s jednym som nedokazala mat nic viac, mala som ich rada, ale nelubila ... a potom som stretla mladeho muza, s ktorym som to vobec neriesila, vsetko slo plynule a clovek ani nevie ako a je v tom po usi:)
takze nezufaj - a co je dolezite a pomoze ti aj pri tom nemysliet na to, ze nikoho nemas, je to, ze sa budes pozitivne motivovat a verit, ze tu spravnu osobu raz stretnes - povedz si, ze je jedno kedy, hlavne nech to stoji za to ...
mne to asi pomohlo, lebo ked som si predstavovala, ze aky ten muz bude, tak som takeho skutocne aj stretla a just to nebolo ono ...
tak som si povedala, ze nebudem radsej nic cakat a pockam ... a dockala som sa
takze pozitivna viera je moja rada, ovplyvnis tym rozne energie a veci sa daju do pohybu, uvidis ;)
vela stastia
branooooooo, existuje, vobec nepochybuj. nic na svete ta nepripravi na to, co s tebou porobi. priprav sa na to. :D
Laska je laska.
dakujem vsetkym za miie povzbudenie :D ....a este mam problem s jednou vecou....ako mam nemysliet stale na to ze nie som zamilovany?
Láska je droga.
moja sestra má 23 a tiez nikdy nebola zamilovana. raz to pride a urcite to bude stat za to cakanie :)
iste, láska existuje a je to niečo nádherné. Tiež som nechápala a neverila do svojich 28. A potom to proste prišlo. Prajem zažiť aj tebe. Neboj sa, čo má prísť, príde, chce to len čas. Zatiaľ si užívaj nezadanosť a nezamilovanosť. Keď to príde, už sa z toho totiž nevymotáš :)
Doteraz si bol len s tými, ktoré si mal rád....páčili sa Ti, bolo Ti s nimi ok, atd atd...no nič viac a nič menej.
No keď stretneš tú pravú, tak to proste pocítiš a spoznáš....bude zamestnávať Tvoju myseľ, budeš ju mať stále v hlávke, už len myšlienka na ňu Ti vyčarí úsmev na tvári a prebudí všetky Tvoje zmysly, budeš robiť možno veci čo si predtým nerobil, keď budeš s ňou, budeš chcieť aby tá chvíľa nikdy neskončila a trvala večne, bude sa Ti chcieť smiať plakať skákať kričať. A keď toto všetko budeš cítiť pri nej aj neskôr, časom, po istej dobe...keď možno počiatočná zaľúbenosť opojenie nadržanosť vyprchá....prežijete spolu dobré i to zlé....spoznáš ju aj v dni všedné nielen sviatočné....aj vtedy, keď nebude zrovna neviem ako milá krásna úchvatná úžasna atd atd a zažiješ ju smutnú uplakanú chorľavú ufrflanú....aaa napriek všetkému budeš chcieť naďalej zostať práve s ňou....tak vtedy je to láska :-)